Címke: esemény
2011. augusztus 30.
A Kismarosi Teleház Alapítvány és a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány szeretettel meghívja Önt szeptember 15-én!
2015. szeptember 15.
Az ÁRH Magyarország egyik legnagyobb civil eseménysorozata, amelyen több száz szervezet és intézmény, helyi, kistérségi, megyei esemény hívja fel a figyelmet az állampolgári részvétel és a helyi cselekvés fontosságára!
2011. július 15.
Műhelymunkák: Női jelenlétért a közéletben
2011. július 21.
A képzés célja, hogy az Országos Tranzitfoglalkoztatási Egyesület által megvalósított TÁMOP 5.3.1 projektben kidolgozott hátrányos helyzetű fiatalok komplex kompetenciafejlesztő, felnőttképzésben való részvételre, munkaerő-piaci integrációra irányuló módszertanát a hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozó szakemberek elsajátítsák szakmai ismereteik bővítése érdekében.
2012. május 03.
Önkéntesnek lenni jó! Új barátokat szerezni és valahová tartozni fantasztikus! Együtt bulizni felejthetetlen! Ha a fenti állításokkal Te is egyetértesz, akkor a MI fesztiválunk a TE fesztiválod is és ott a helyed 2012. június 27 - július 1. között Debrecenben a Kerekestelepi Fürdő és Kempingben a második TÓFESZT-en!
2013. augusztus 16.
Nagy számban érkeznek civil szervezetek a Szegedi Ifjúsági Napokra. A fesztivál ugyanis nemcsak a koncertekről szól majd, hanem mindazok az egyesületek is bemutatkoznak, melyek karitatív, kulturális vagy más hasznos tevékenységet folytatnak a Dél-Alföldön.
2015. szeptember 01.
Szeptember 3-án a hatvani Grassalkovich Művelődési Házban országos konferencián összegzi a „Többcélú közösségi terek fejlesztése” módszertani fejlesztő projekt tapasztalatait és eredményeit a Nemzeti Művelődési Intézet. A zárókonferencián a 2015. szeptemberében záruló, 105 IKSZT és 3 Agora (Békéscsaba, Kaposvár, Tatabánya) bevonásával megvalósult „Többcélú közösségi terek fejlesztése” projekt eredményeit ismerhetik meg a megjelent szakemberek.
2015. augusztus 06.
2015-ben is lesz Civil Falu a SZIN fesztiválon, idén közel félszáz szervezet képviselői költöznek ki a Partfürdőre, különleges programokat kínálva a fesztiválozóknak a bulizás mellé.
2012. július 02.
Az intézkedés célja, hogy a lakók tenni akarása, belső motivációja sarkallja őket közös életrendjük kialakítására. Az önsegítés és a kölcsönös bizalomban rejlő értékek kiaknázása a célja annak az intézkedésnek, mellyel sérült embereknek vagy sérült embereket nevelő családoknak kialakított közösségi otthont hoznak létre.
2014. július 18.
Az EFFE nemzetközi fesztivál közösség pályázatot hirdet az EFFE Fesztivál Minősítés odaítélésére az Európai Unióban rendezendő fesztiváloknak.
2014. november 13.
A nov. 27-ei tájékoztatón a résztvevők megismerkedhetnek az alapítvány munkaerő-piaci elhelyezkedést segítő iskolai programjával és a januárban induló módszertani és szakértői képzés sorozatával.

Címkék