Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Röviden a programról
A kint Institute for Leadership and Entrepreneurship néven futó tanszék minden évben szervez egy nyári külföldi félévet „Eastern European Study Abroad” néven, amely során a diákok Budapesten töltenek 4 hetet. E négy hét során kis számban tanóráik vannak meghívott előadóktól az ÁVF-en Budapesten, valamint non-profit cégeknél, illetve for-profitok CSR részlegeinél dolgoznak* heti néhány nap, megegyezés szerint. A régebbi gyakorlatok portfóliója itt található: http://scheller.gatech.edu/centers-initiatives/ile/study_abroad/

A programban részt vevő cégek minden évben változnak, célunk azonban, hogy diákjaink munkájával arra érdemes cégeket támogassunk. Idén még nem rögzítettük a résztvevő cégeket, így együttműködésre keresünk olyan non-profitokat, melyeknek lenne lehetőségük fogadni 1-2 diákot teljes július hónapra. E munka során egy éppen futó projekten dolgozhatnának. Amennyiben lát ilyenre lehetőséget, úgy kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. Magyarul nem beszélnek, de pont a más szemléletmódjuk és oktatásuk miatt új nézőpontokra mutathatnának rá, illetve hiánypótló tudással rendelkeznek több területen is.

Kapcsolat: Keszte István, istvan.keszte@gmail.com

(* nem fizetett szakmai gyakorlat)