Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A civilek élete jellemzően nem a magamutogatásról szól. Többnyire a színfalak mögött dolgoznak a legfontosabbra, az ügyre koncentrálva, amiben hisznek, és ami mellett teljes mellszélességgel kiállnak. Az eredmény sikerének csendben örülnek, tapsvihar és tűzijáték nem kíséri egy-egy projektjüket.

Az idei ARC-on most mégis lehetőséget kaptak, hogy egy pillanatra – ha nem is rivaldafénybe – de a közvélemény és a nagyközönség fókuszába kerüljenek, hiszen az ARC kiállítás plakátjait százezrek tekintik meg minden évben.

Idén Magyar álom címmel került megrendezésre a közérzeti plakát-tárlat, melynek keretében a MACI – Magyar Civilszervezetek és a MagNet Civil Kapcsolatok Program jóvoltából civil szervezeteket bemutató plakátok is feltűnnek, melyet civilszervezeteknek és kreatív ügynökségeknek kiírt pályázat előzött meg.

A kiállítás megtekinthető 2015. szeptember 11-től 27-ig, Budapesten, az Ötvenhatosok terén.

A MagNet Közösségi Bank egy ún. kreatív rapid-randival is hozzájárult ahhoz, hogy 21 civilszervezet, és ugyanennyi – segítségét ingyen felajánló – kreatív ügynökség között együttműködés jöhessen létre, színvonalas plakátok születhessenek.

 

 

A MACI, a MagNet és az ARC kezdeményezésének, a civilszervezetek és a velük együttműködő kreatív ügynökségek szakértelmének eredménye az a 14 óriásplakát, ami az ARC szellemiségének megfelelően kellő fantáziával, és egyedi hangvétellel enged betekintést az adott civilszervezetek munkájába az ARC+ Hétköznapi csodák kamarakiállításon.