Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Tematika:

  1. Gyülekezési jog, demonstráció, tüntetés
  2. Országos és helyi népszavazás, aláírásgyűjtés, petíció, döntés kezdeményezése
  3. Közérdekű adatok nyilvánossága, megismerése, igénylése
  4. Jogszabályok előkészítésében való társadalmi részvétel
  5. Közérdekű önkéntes tevékenység

A CIVIL KÖZLÖNY (NMHH új nyt. száma: CE/2804-3/2016.) egy évben háromszor megjelenő, nyomtatásra előkészített, .pdf formátumban kézbesített jogi értesítő a civileknek alapvetően fontos hatályos jogszabályokkal.

Szerkeszti dr. Bíró Endre, civil jogalkalmazásban jártas ügyvéd, a Jogismeret Alapítvány szakmai vezetője.

Információ és megrendelés a Civil Közlönyre vonatkozóan a www.jogismeret.hu honlapon! (Kiadványok/Civil Szervezetek Jogi Értesítője oldalon.) A 2016. évfolyam három számának előfizetési díja mindösszesen csak bruttó 3.150,-Ft.

Új megrendelőinknek természetesen megküldjük a CIVIL KÖZLÖNY 2016. évi 1. számát is az ALAPÍTVÁNY,  EGYESÜLET,  KÖZHASZNÚ  SZERVEZET  LÉTESÍTŐ OKIRATÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL; A CIVIL SZERVEZETEK MŰKÖDÉSÉRŐL  ÉS  BÍRÓSÁGI  NYILVÁNTARTÁSÁRÓL.  A 2016. évi 3. szám pedig 2017. januárjában jelenik meg - már az új adójogszabályok alapján - a CIVIL ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁBLÁZATA című jogi összeállítással.

Köszönjük, hogy elolvasta tájékoztatónkat!

Jogismeret Alapítvány,

a Civil Közlöny kiadója