Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

I. A pályázat célja

Manapság számos megoldással találkozhatunk, ha vírusvédelemről van szó. Ez a terület különösen fontos a Nonprofit szervezetek számára, ugyanis meg kell gondolniuk, hogy a szűkös költségvetési keretből melyik vírusirtó a legmegfelelőbb, amelyre áldozhatnak. A Panda Securityvel karöltve közös célunk a Nonprofit szervezetek teljes körű vírus-, spam-, és kémprogram védelem bevezetésének támogatása. Ezen kívül a Telnetwork Magyarország Kft. ingyenes szakmai tanácsadást ad a szervezetek számára, ezzel is segítve munkájukat.

II. A pályázati támogatást megnyerheti minden olyan szervezet mely

  • szerepel a társadalmi szervezetek és alapítványok névjegyzékében
  • vagy az Adhat Adatbázisban

III. A pályázatban résztvevő termékek, a támogatás mértéke

A pályázati feltételeket teljesítő nonprofit szervezetek 30%-os kedvezménnyel juthatnak a pályázatban szereplő, Panda szoftverekhez:

  1. Panda Endpoint Protection - 1 éves frissítéssel
    Teljeskörű felhőalapú vírus és kémprogram védelem Windows, Linux és Mac alapú munkaállomások, fájlszerverek, illetve egyéni PC-k védelmére. Egyszerűen a felhőből menedzselhető, magyar nyelvű kezelőfelülettel.

    A termék tűzfalat és androidos védelmet is tartalmaz. Spam, illetve webtartalom-szűréssel nem rendelkezik.
  1. Panda Endpoint Protection Plus - 1 éves frissítéssel
    Teljeskörű felhőalapú vírus és kémprogram védelem Windows, Linux és Mac alapú munkaállomások, fájlszerverek, illetve egyéni PC-k védelmére. A termékben android védelem és lopásgátló funkció is elérhető . Egyszerűen a felhőből menedzselhető, magyar nyelvű kezelőfelülettel.

    Tűzfalat, webtartalom- és spamszűrést tartalmaz.


Rendelhető licenszek és árak

 

Panda

Endpoint Protection

Panda

Endpoint Protection Plus

1-10 felhasználó

6.293 Ft+ÁFA/licensz

7.693 Ft+ÁFA/licensz

11-25 felhasználó

5.538 Ft+ÁFA/licensz

6.770 Ft+ÁFA/licensz

26-50 felhasználó

4.908 Ft+ÁFA/licensz

6.000 Ft+ÁFA/licensz

51-100 felhasználó

4.405 Ft+ÁFA/licensz

5.383 Ft+ÁFA/licensz

101-250 felhasználó

4.028 Ft+ÁFA/licensz

4.924 Ft+ÁFA/licensz

Az árak nettó egységárak. Az ÁFA mértéke 27%!
A feltüntetett árak 1db licenszre vonatkoznak.
A szoftvercsomagok 2 ill. 3 évre is megrendelhetők.

 

IV. Pályázat elbírálása

A pályázatokat a Panda Security ügyvezető igazgatója bírálja el a pályázat kiírásának megfelelően (lásd: jogosultak köre II. pont).

V. Ingyenes kipróbálási,tesztelési lehetőség

A pályázónak módjában áll a megrendelés előtt kipróbálni a pályázatban résztvevő szoftvereket. Az egy hónapos időszak alatt kollégáink telefonos, e-mailes segítségnyújtást adnak. Amennyiben ilyen irányú igénye támad, kérjük, hívja a 06-1-273-0393-as telefonszámot.

VI. Előrendelés

Amennyiben az intézmény jelenleg használt vírusirtója még nem járt le, de részt kívánnak venni a pályázatban, írják meg aktuális Vírusirtójuk lejárati dátumát. A határidő lejárta előtt egy hónappal felvesszük Önökkel a kapcsolatot, hogy a kívánt időpontban jussanak a megrendelt szoftvercsomaghoz.

VII. Jelentkezés menete

Jelentkezésüket e-mailben az info@telnetwork.hu címre, vagy telefonon a 06-1-273-0393-as számra várjuk. Jelentkezéshez elegendő megadniuk a szervezet nevét, a védeni kívánt számítógépek pontos számát és az intézmény elérhetőségeit (telefon, e-mail cím). Ezután kollégáink felveszik Önökkel a kapcsolatot.

VIII. Szállítási és fizetési feltételek

A licenszkártyát és a kódokat e-mailben küldjük ki, és 8 napos átutalásos számlát állítunk ki. Készpénzes fizetésre üzletünkben van lehetőség. A kedvezményes csomagárat csak pozitív elbírálás esetén kell kifizetni. A pályázat elutasítása esetén a pályázót semmiféle költség nem terheli.

 IX. Információ, elérhetőség

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a Panda security terméke kérem, hívjon minket az alábbi elérhetőségeken. Kollégáink az egyeztetést követően visszahívják Önt.

Kapcsolattartók:        Paré Kristóf, Fazekas Éva
Telefon:                   06-1-273-0393
Fax:                         06-1-273-0395
E-mail:                     info@telnetwork.hu