CivilTech
Pályázatok

Minden, a civil szervezetek számára Magyarországról elérhető pályázat egy helyen! A pályázatokat a beadási határidő sorrendjében találja meg. Jó böngészést és sok sikeres pályázatot kívánunk!

2017. március 27.
A Tempus Közalapítvány ajánlattételi felhívást tesz közzé helyi programok megvalósítására az Európai Ifjúsági Héten.
2017. március 28.
A Táncművészet Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet magas művészeti színvonalú táncművészeti tervek megvalósításának támogatására.
2017. március 29.
Fő célja, hogy a köznevelésben lehetőséget biztosítson új és innovatív gyakorlatok, módszerek kidolgozására, terjesztésére és alkalmazására
2017. március 31.
A reformáció 500 éves jubileumára készülve a Reformáció Emlékbizottság nevében az Emberi Erőforrások Minisztériuma tudományos könyvek (és szakfolyóiratok tematikus számai) kiadásának támogatására kiírt pályázatot hirdet.
2017. április 06.
A Kulturális Fesztiválok Kollégiuma nyílt pályázati felhívása az Európai Bizottság Kreatív Európa Programjában (2014-2020.), valamint a Kultúra Keretprogramjában (2007–2013.) résztvevők számára
2017. április 06.
Az NKA Kulturális Fesztiválok Kollégiuma pályázatot hirdet az EU Kreatív Európa programja, valamint a Kultúra keretprogram résztvevőinek a támogatási szerződésben előírt önrész meghatározott hányadának biztosítására.
2017. április 06.
Pályázatot hirdet az NKA Kulturális Fesztiválok Kollégiuma kiemelkedő kulturális értéket létrehozó és bemutató kulturális-művészeti fesztiválok megrendezésének támogatására.
2017. április 06.
Az Erasmus+ Program pályázata európai nonprofit sportesemények megvalósításának támogatására.
2017. április 07.
Az NKA Szépirodalom Kollégiuma pályázatot hirdet kulturális szempontból értékes művek elkészítésének, valamint hagyománnyal rendelkező irodalmi rendezvények megvalósításának támogatására.
2017. április 10.
Pályázatot hirdet a könyvkiadási tevékenység 2017. évi megújítására az NKA Könyvkiadás Kollégiuma.
2017. április 10.
A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára a Sziget 2017 fesztiválon a Civil Sziget elnevezésű programhelyszínén való megjelenésre.
2017. április 12.
We are looking for successful and solution-oriented intercultural dialogue projects!
2017. április 14.
A Badur Alapítvány és szakmai partnere, a NESsT közös Társadalmi vállalkozásfejlesztő programot hirdet azzal a céllal, hogy fenntartható társadalmi vállalkozások támogatásán keresztül halmozottan hátrányos helyzetű, mélyszegény közösségek életminőségét hosszú távon javítsa.
2017. április 15.
Az EMMI nyílt pályázatot hirdet a mozgóképről szóló 2004. évi II. törvény alapján az art besorolású mozik szakmai tevékenységének támogatására.
2017. április 18.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet ifjúsági közösségek és ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programsorozatainak támogatására a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram keretében.

Esemény
A Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiuma Civil és Egyéb Cégnek nem minősülő Szervezeteket Nyilvántartó Csoportja az általa nyilvántartott szervezetek részére „A civil szerv ...
Esemény
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs nap sorozatot szervez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Prog ...
Esemény
Civil Vezetők Klubja programsorozatunk márciusi eseményére, a MagNet Bank közösségi irodájában kerül sor. ​
Esemény
Civil Csoport Hétvége (CCH) néven minden tavasszal tartanak egy három napos workshopot, ahol a résztvevők saját élményeiken keresztül tapasztalhatják meg, sokféle szempontból ...
Esemény
Március 31-én a diákoké az Országház: a Parlamenti Ifjúsági Napra középiskolás diákok jelentkezését várjuk.
Címkék