Civil Díj 2017
Pályázatok

Minden, a civil szervezetek számára Magyarországról elérhető pályázat egy helyen! A pályázatokat a beadási határidő sorrendjében találja meg. Jó böngészést és sok sikeres pályázatot kívánunk!

2017. január 23.
Az Új nemzedékek jövőjéért kollégium pályázata
2017. január 23.
A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet annak érdekében, hogy megteremtődjön egy egymásra épülő foglalkozási rehabilitációs rendszer.
Pályázat
2017. január 24.
A SozialMarie 2005 óta minden évben 15 kiváló társadalmi innovációt tüntet ki. A SozialMarie immár nemcsak Ausztriában, Magyarországon és Csehországban van otthon, hanem Szlovákiában, Szlovéniában, Németországban, Lengyelországban és Horvátországban is jól ismert.
2017. január 25.
A könyvkiadási tevékenység 2017. évi fejlesztésére hirdet pályázatot az NKA Könyvkiadás Kollégiuma.
2017. január 26.
Pályázatot hirdet társadalmi, tudományos, ismeretterjesztő és környezetkultúra témájú folyóiratok támogatására az NKA Ismeretterjesztés és Környezetkultúra Kollégiuma.
2017. január 31.
A reformáció 500 éves jubileumára készülve a Reformáció Emlékbizottság nevében az Emberi Erőforrások Minisztériuma tudományos ülésszak (konferencia, kongresszus, szimpózium, kerekasztal, műhely stb.) szervezésének és lebonyolításának támogatására kiírt pályázatot hirdet.
Pályázat
2017. január 31.
A NIOK Alapítvány ismét felhívja a civilszervezetek figyelmét a Civil Díj programra, melynek keretében olyan kezdeményezéseket, projekteket, programokat díjazunk, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el a közelmúltban.
2017. január 31.
A TESCO-GLOBAL Zrt. a Magyar Adományozói Fórum és az Ökotárs Alapítvány közreműködésével (a továbbiakban közreműködők) második alkalommal hirdeti meg Ön választ, mi segítünk című pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása.
2017. január 31.
Pályázatot hirdet az NKA Képzőművészet Kollégiuma képzőművészeti értékeket megjelenítő folyóiratok támogatására.
2017. január 31.
Az Európai Unió további 21,5 millió eurót fektet Magyarország és Szerbia közös határtérségébe a határon átnyúló együttműködési program keretében
2017. január 31.
A ViiV Healthcare Positive Action Europe támogatási programja olyan projektek megvalósítására nyújt finanszírozási lehetőséget, amelyek a HIV fertőzött betegek, különös figyelemmel a marginalizált és sérülékeny csoportok problémáinak helyi szintű megoldására törekszenek.
2017. február 01.
A Mobilitás és alkalmazkodás kollégium pályázata
2017. február 02.
A Nemzeti összetartozás kollégium pályázata

Esemény
A Tempus Közalapítvány információs napot szervez az Európa a polgárokért program civil társadalmi projektek pályázati kategóriájáról.
Esemény
Nyakunkon a 2017-es 1% kampányidőszak, ezért kétalkalmas információs fórumot hirdetünk Tízórai 10 tanács az 1%-ról címmel. Gyere el mindkettőre, vagy csak arra, amelyik témáró ...
Esemény
A Törvényszék Dísztermében folytatódik január 27-én a Székesfehérvári Törvényszék által útjára indított „Törvényházi szeminárium” elnevezésű jogi felvilágosító, tájékoztató re ...
Adminisztrációs határidő
Társaságoknak, egyéni vállalkozóknak: adó illetve adóalap csökkentés kedvezményre való igazolás kiadása közhasznú jogosultság esetén.
Esemény
Nyakunkon a 2017-es 1% kampányidőszak, ezért kétalkalmas információs fórumot hirdetünk Tízórai 10 tanács az 1%-ról címmel. Gyere el mindkettőre, vagy csak arra, amelyik témáró ...
Címkék