CivilTech
Pályázatok

Minden, a civil szervezetek számára Magyarországról elérhető pályázat egy helyen! A pályázatokat a beadási határidő sorrendjében találja meg. Jó böngészést és sok sikeres pályázatot kívánunk!

2017. február 28.
A pályázat közvetlen célja a nyújtott szolgáltatások működési feltételek javítása.
2017. február 28.
Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. pályázatot hirdet non-profit szervezetek számára, vezetőképzés-fejlesztés tárgyában.
2017. február 28.
Folytatódik a korábbi években megkezdett közösségépítő kezdeményezés a Tartóshullám / Mediawave Együttlét keretében.
2017. március 01.
A projektek a program helyi és uniós szintű prioritási témáival kapcsolatos közös intézkedésre vagy vitára hívják fel a polgárokat.
2017. március 01.
A program célja felhívni a figyelmet a megemlékezés, a közös történelem és értékek fontosságára
2017. március 03. | friss
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Jó kis hely – Biztos Kezdet Gyerekházak és kistelepülési komplex gyermekprogramok támogatása” című (EFOP-1.4.3-16 kódszámú) felhívás.
2017. március 03.
Nonprofit szervezetek vállalkozási tevékenységét / társadalmi célú vállalkozásokat megerősítő program indul az ERSTE kezdeményezésére.
2017. március 08.
A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) a művészeti és történeti hagyományok megőrzéséhez, a magas színvonalú művészi alkotómunka feltételeinek megerősítéséhez, megvalósításához nyújt jelen pályázati kiírás alapján elnyerhető támogatást.
2017. március 10.
A TNS Hoffmann Piac – és Közvéleménykutató Kft. társadalmi felelősségvállalása keretében pályázatot hirdet civil szervezetek számára, amelynek díja egy másfél millió forint összegű szabadon megválasztott témájú közvéleménykutatás lefolytatása.
2017. március 14.
Az oktatás és képzés területén előremutató európai együttműködési projektekre lehet pályázatot benyújtani az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökséghez.
2017. március 16.
A General Electric (GE) az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésűével pályázatot hirdet magyarországi civil szervezetek számára pro bono támogatás felhasználására.
2017. március 17.
Pályázatot hirdet az NKA Szépirodalom Kollégiuma kulturális szempontból értékes irodalmi rendezvények megvalósításának támogatására.
2017. március 29.
Fő célja, hogy a köznevelésben lehetőséget biztosítson új és innovatív gyakorlatok, módszerek kidolgozására, terjesztésére és alkalmazására
2017. március 31.
A reformáció 500 éves jubileumára készülve a Reformáció Emlékbizottság nevében az Emberi Erőforrások Minisztériuma tudományos könyvek (és szakfolyóiratok tematikus számai) kiadásának támogatására kiírt pályázatot hirdet.
2017. április 06.
Az Erasmus+ Program pályázata európai nonprofit sportesemények megvalósításának támogatására.

Adminisztrációs határidő
Esemény
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napot szervez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program kere ...
Esemény
A Budapesti Civil Információs Centrum elsősorban ingyenes szaktanácsadó tevékenységet folytat a civil szervezeteket érintő, aktuális jogi, pénzügyi, forrásszerzési - pályázato ...
Esemény
Milyen eszközökkel és módszerekkel támogatható a fiatalok nemzetközi mobilitása?
Esemény
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napokat szervez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program ke ...
Címkék