Állás
Állás
Intézményi karbantartó
2017. szeptember 17.


197

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 25.
Kapcsolattartó e-mail: allas@revip.hu

A REVIP Hajléktalanok Átmeneti Szállójának Népszigeti Nappali Melegedője 1 fő intézményi karbantartó munkatársat keres hétköznaponkénti, napi 8 órás munkarendben.

A REVIP Hajléktalanok Átmeneti Szállójának Népszigeti Nappali Melegedője 1 fő intézményi karbantartó munkatársat keres hétköznaponkénti, napi 8 órás munkarendben.

Munkavégzés helye: Budapest, XIII. kerület, Népsziget.

A jelentkezés feltételei:
- karbantartásban szerzett tapasztalat (festés-mázolás, kisebb asztalos munkák, helyiségekben való nyílászárók és berendezések  javítása, stb).

-a felvételi beszélgetésen való megjelenés.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent (de nem feltétel), hogy ha a jelentkező az alábbi képesítések valamelyikével rendelkezik: villanyszerelés, háztartási kisgépek szerelése, vízszerelés.

Bérezés: havi bruttó 180.000 Ft + cafeteria keret.

A jelentkezőket kérjük, hogy az allas@revip.hu email címre jelentkezzenek, s jelezzék részvételi szándékukat a felvételi beszélgetésre. Az alábbi címre várjuk a jelentkezőket 2017. szeptember 25-én hétfőn 13 órára személyes tájékoztatóra, és beszélgetésre.

Budapest, XIII. Népsziget, Zsilip utca 13.

Az intézmény megközelíthető a Gyöngyösi utca metrómegállótól. A Meder utca végén álló hídon átkelve érhető el a szálló épülete.

A munkakör a megfelelő jelentkező megtalálása esetén azonnal betölthető.

Az állásról, az intézmény megközelítéséről további információk a munkáltatótól kérhetők Kaló Attila (+36203534479).
Hír
Több bejelentés érkezett az Országos Bírósági Hivatalba (OBH), miszerint civil szervezetek megtévesztő megkereséseket kaptak különböző gazdasági társaságoktól. E társaságok az ...
Hír
A Roma Sajtóközpont idén immár negyedik alkalommal adja át az Aranypánt-díjat annak a hétköznapi roma hősnek, akit a roma közösség tagjai arra érdemesnek tartanak. ...
Hír
A SozialMarie 2012 óta a 15 nyertes pályázat díjazásán kívül minden évben közönségdíjakat is kioszt.
Hír
Tiltakozik 18 nemzetközi és további 237 nemzeti keretek között tevékenykedő, külföldi civil szervezet és szövetség az úgynevezett Stop Soros törvényjavaslat-csomag ellen. ...
Hír
Az országban a téli időszakban összesen 11 100 férőhelyen várják a hajléktalanokat.
Címkék