Állás
Állás
Intézményi karbantartó
2017. szeptember 17.


117

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 25.
Kapcsolattartó e-mail: allas@revip.hu

A REVIP Hajléktalanok Átmeneti Szállójának Népszigeti Nappali Melegedője 1 fő intézményi karbantartó munkatársat keres hétköznaponkénti, napi 8 órás munkarendben.

A REVIP Hajléktalanok Átmeneti Szállójának Népszigeti Nappali Melegedője 1 fő intézményi karbantartó munkatársat keres hétköznaponkénti, napi 8 órás munkarendben.

Munkavégzés helye: Budapest, XIII. kerület, Népsziget.

A jelentkezés feltételei:
- karbantartásban szerzett tapasztalat (festés-mázolás, kisebb asztalos munkák, helyiségekben való nyílászárók és berendezések  javítása, stb).

-a felvételi beszélgetésen való megjelenés.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent (de nem feltétel), hogy ha a jelentkező az alábbi képesítések valamelyikével rendelkezik: villanyszerelés, háztartási kisgépek szerelése, vízszerelés.

Bérezés: havi bruttó 180.000 Ft + cafeteria keret.

A jelentkezőket kérjük, hogy az allas@revip.hu email címre jelentkezzenek, s jelezzék részvételi szándékukat a felvételi beszélgetésre. Az alábbi címre várjuk a jelentkezőket 2017. szeptember 25-én hétfőn 13 órára személyes tájékoztatóra, és beszélgetésre.

Budapest, XIII. Népsziget, Zsilip utca 13.

Az intézmény megközelíthető a Gyöngyösi utca metrómegállótól. A Meder utca végén álló hídon átkelve érhető el a szálló épülete.

A munkakör a megfelelő jelentkező megtalálása esetén azonnal betölthető.

Az állásról, az intézmény megközelítéséről további információk a munkáltatótól kérhetők Kaló Attila (+36203534479).
Hír
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mai napon közzétett adatai alapján komoly visszaesés történt az 1+1%-os felajánlásokban idén: alig 3 millió felajánlás érkezett a civil szervezete ...
Hír
2017. szeptember 1-jével módosulnak az „Egyesületek nyilvántartásba vétele iránti kérelem PK-101”, az „Egyesületek változásbejegyzése iránti kérelem PK-101V”, az „Alapítvány n ...
Hír
A sok vitát kiváltó törvény szerinti regisztrációs kötelezettségnek egyelőre 32 szervezet tett eleget.
Hír
Elérhető az adatlap azon civil szervezetek regisztrációjához, amelyek a 2018. rendelkező évtől igényt tartanak a rendelkező magánszemélyek által felajánlott szja 1%-os összege ...
Hír
A magyar civilek Alkotmánybírósághoz fordultak, nemzetközi szinten pedig kiálltak az orosz civilek oldalán
Címkék