Állás
Állás
Intézményvezető
2019. március 14.


171

Jelentkezési határidő: 2019. március 31.

Az Értelmi Sérültek Gyöngyház Egyesülete pályázatot hirdet a Szederfa Otthonba (Fogyatékosok Lakóotthona, Támogatott Lakhatás, és Nappali foglalkoztatás) Intézményvezető munkakörre.

Preambulum: Az Értelmi Sérültek Gyöngyház Egyesülete 1995-ben alakult, és a Szederfa Otthon keretében 2005 óta nyújt szociális szolgáltatásokat értelmi fogyatékos, autista, halmozottan fogyatékos, és megváltozott munkaképességű személyek számára. A fogyatékos emberek és családjaik számára nyújtott szolgáltatások állami közfeladatok ellátása keretében, állami támogatás igénybevétele mellett történik.

A pályázati kiírás a bővített kiírásban részletezett z intézményvezetői feladatok ellátására és az intézmény által fenntartott szolgáltatások szakmai és törvényi előírások szerinti működtetésére, bővítésére vonatkozik.

Az intézményvezetői munkakör betöltése munkaszerződéssel, főállásban, teljes munkaidőben történik. Az intézményvezető gyakorolja a munkáltatói jogokat a szakmai, és technikai munkatársak esetében.

A munkakör betöltésének feltételei:

Felsőfokú szakirányú végzettség, elsősorban gyógypedagógus, előnyt jelent értelmi akadályozottak pedagógiája, és/vagy autizmus spektrum pedagógiája szakirányon szerzett gyógypedagógiai képzettség. További szakirányú végzettség: Általános Szociális Munkás, Szociálpedagógus, Szociálpolitikus, Felsőfokú Mentálhigiénés végzettség)

Szakmai tapasztalat felnőtt fogyatékosokkal végzett munkában, elsősorban kislétszámú, humanizált környezetben működő komplex szolgáltatásokban.

Amit kínálunk:

  • Versenyképes munkabér
  • Erős fenntartói háttér
  • Stabil gazdasági alapok
  • Kiterjedt kapcsolatrendszer
  • Szakmai kiteljesedés lehetősége
  • Befogadó közösség
  • Kreatív alkotómunkára szocializált munkatársi csapat
  • Folyamatosan bővülő szakmai protokollok

A pályázati eljárás 3 körből áll. Érdeklődés esetén kérjük jelezze részvételi szándékát 2019.03.31-ig a gyongyhaz@szederfa.hu e-mail címen. Az első személyes egyeztetés során kerül átadásra a teljes kiírás mellékletekkel, és a további részletekkel.
Hír
Eddig kevesebb, mint 800 pályázat érkezett be a Nemzeti Együttműködési Alap egyszerűsített támogatásaira, ezért biztatunk minden olyan helyi vagy területi hatókörű egyesületet ...
Hír
Ön is vegyen részt! Ön szerint melyik projekt a leginnovatívabb? Válasszon és szavazzon!
Hír
A civilek napján a Budapesti Civil Információs Centrum nyílt napot tartott és interaktív programokat szervezett a fővárosban.
Hír
Kiket támogathatsz idén a bank nyereségéből?
Hír
A 2019. évi SozialMarie Közönségdíj nyertesei...
Címkék