Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Menedzsment gyakornok

2016. február 22.

Jelentkezési határidő: 2016. február 21.

A Civil Iránytű Alapítvány menedzsment gyakornokot keres, későbbi főállású munkalehetőség kilátásával.

A Civil Iránytű Alapítvány célja a civil szektor fejlesztése, a civil szervezetek átláthatóságának, ismertségének növelése, a civil szektor külső és belső kapcsolatainak, partnerségeinek fejlesztése és támogatása, civil szervezetek hálózati együttműködéseinek, forrásszervező tevékenységének támogatása, valamint a társadalmi részvétel, az önkéntesség és az adományozás fejlesztése, elősegítése, bátorítása.

Az Alapítvány tevékenységi körébe tartozik az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének (www.atlathatosag.eu ) működtetése és a Jóügyekért.hu (www.jougyekert.hu ) adománygyűjtő portál üzemeltetése is.

Pozíció leírása

A felkínált pozíció most gyakornoki munkáról szól, de ha ügyes vagy, akkor később akár „rendes” állás is lehet belőle.

A munka során a feladatok leginkább az alábbi kategóriába sorolhatóak:

 • anyagok, szövegek írása (alkalmanként fordítása is)
 • projektekben szervezési részfeladatok ellátása
 • részvétel az Alapítvány ügyfélkörének bővítésével kapcsolatos feladatokban
 • ügyes-bajos dolgok elintézése, megoldása (ami a hivatali ügyintézéstől át egy informatikai probléma megoldásáig sokminden lehet)

Fontos, hogy segítséggel, de amennyire lehet, önállóan kell megállnod a helyed, sokszor nem rutinjellegű feladatokban. Az persze nem elvárás, hogy mindent egyedül tudj megoldani, de az igen, hogy a megfelelő útmutatásokkal ellátva már mindent meg tudj csinálni egyedül (ne kelljen „kézivezérelni”)

A munkaidő rugalmas, a munkavégzés helye Budapesten, a pontos hely (iroda) szervezés alatt.

Jelentkezz, ha

 • elég önállónak és talpraesettnek érdzed magad ahhoz, hogy ismeretlen feladatokkal is megbirkózz,
 • jól tudsz szóban megkapott instrukciók és gondolatok alapján leveleket és egyéb anyagokat megírni (ha már itt lennél, egy ilyen a hirdetést például Neked kellene megírnod J)
 • jó a kapcsolatteremtő képességed, jó „sales”-esnek tartod magad (nem ügynöki munka, de azért lesznek olyan helyzetek, amikor tárgyalnod, „eladnod” kell valamit)
 • a munkád során pontos vagy és odafigyelsz a részletekre is (már a jelentkezéskor isJ)
 • tudsz vezetni (ha autód is van, az még jobb)
 • tudsz angolul (legalább középfokú szinten, de nem ijedsz meg attól, ha angolul kell írnod egy levelet vagy anyagot)
 • ha ezt az munkát nem csak ugródeszkának szánod, hanem hosszabb távon is szívesen dolgoznál a civil szektorban

Mit ajánlunk:

 • Gyakornoki fizetést (nettó 80.000 Ft/hó) + bónuszt
 • Lesz „kulimunka” is, de lesz lehetőséged megtanulni sok új dolgot és közben belelátni komoly munkákba, feladatokba, (felsővezetői szintű) tárgyalásokba is, amikből szintén sokat tanulhatsz!
 • Ha ügyes vagy, akkor hosszú távú munkát (állást) egy csapatban, amely egy jó cél érdekében dolgozik

A jelentkezésedet kérjük, hogy küldd a civiliranytualapitvany@gmail.com címre, a levél tárgya a neveddel kezdődjön. A jelentkezéshez kérünk, hogy csatolj egy önéletrajzot, ha van „publikus” weboldalad vagy FB oldalad, akkor annak a linkjét illetve az e-mail szövegébe írd bele, hogy 1. dolgoztál-e már valamilyen civil (akár diák) szervezetnél, 2. honnan értesültél erről a munkalehetőségről. Motivációs levelet nem kötelező írnod, de ha írsz, tedd meg a kedvünkért, hogy nem egy sablonlevelet küldesz – cserébe ígérjük, hogy elolvassuk, amit írtál.:)


Címkék
gyakornok, állás, munkavállalás