Állás
Állás
Menedzsment gyakornok
2016. február 22.


2296

Jelentkezési határidő: 2016. február 21.

A Civil Iránytű Alapítvány menedzsment gyakornokot keres, későbbi főállású munkalehetőség kilátásával.

A Civil Iránytű Alapítvány célja a civil szektor fejlesztése, a civil szervezetek átláthatóságának, ismertségének növelése, a civil szektor külső és belső kapcsolatainak, partnerségeinek fejlesztése és támogatása, civil szervezetek hálózati együttműködéseinek, forrásszervező tevékenységének támogatása, valamint a társadalmi részvétel, az önkéntesség és az adományozás fejlesztése, elősegítése, bátorítása.

Az Alapítvány tevékenységi körébe tartozik az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének (www.atlathatosag.eu ) működtetése és a Jóügyekért.hu (www.jougyekert.hu ) adománygyűjtő portál üzemeltetése is.

Pozíció leírása

A felkínált pozíció most gyakornoki munkáról szól, de ha ügyes vagy, akkor később akár „rendes” állás is lehet belőle.

A munka során a feladatok leginkább az alábbi kategóriába sorolhatóak:

 • anyagok, szövegek írása (alkalmanként fordítása is)
 • projektekben szervezési részfeladatok ellátása
 • részvétel az Alapítvány ügyfélkörének bővítésével kapcsolatos feladatokban
 • ügyes-bajos dolgok elintézése, megoldása (ami a hivatali ügyintézéstől át egy informatikai probléma megoldásáig sokminden lehet)

Fontos, hogy segítséggel, de amennyire lehet, önállóan kell megállnod a helyed, sokszor nem rutinjellegű feladatokban. Az persze nem elvárás, hogy mindent egyedül tudj megoldani, de az igen, hogy a megfelelő útmutatásokkal ellátva már mindent meg tudj csinálni egyedül (ne kelljen „kézivezérelni”)

A munkaidő rugalmas, a munkavégzés helye Budapesten, a pontos hely (iroda) szervezés alatt.

Jelentkezz, ha

 • elég önállónak és talpraesettnek érdzed magad ahhoz, hogy ismeretlen feladatokkal is megbirkózz,
 • jól tudsz szóban megkapott instrukciók és gondolatok alapján leveleket és egyéb anyagokat megírni (ha már itt lennél, egy ilyen a hirdetést például Neked kellene megírnod J)
 • jó a kapcsolatteremtő képességed, jó „sales”-esnek tartod magad (nem ügynöki munka, de azért lesznek olyan helyzetek, amikor tárgyalnod, „eladnod” kell valamit)
 • a munkád során pontos vagy és odafigyelsz a részletekre is (már a jelentkezéskor isJ)
 • tudsz vezetni (ha autód is van, az még jobb)
 • tudsz angolul (legalább középfokú szinten, de nem ijedsz meg attól, ha angolul kell írnod egy levelet vagy anyagot)
 • ha ezt az munkát nem csak ugródeszkának szánod, hanem hosszabb távon is szívesen dolgoznál a civil szektorban

Mit ajánlunk:

 • Gyakornoki fizetést (nettó 80.000 Ft/hó) + bónuszt
 • Lesz „kulimunka” is, de lesz lehetőséged megtanulni sok új dolgot és közben belelátni komoly munkákba, feladatokba, (felsővezetői szintű) tárgyalásokba is, amikből szintén sokat tanulhatsz!
 • Ha ügyes vagy, akkor hosszú távú munkát (állást) egy csapatban, amely egy jó cél érdekében dolgozik

A jelentkezésedet kérjük, hogy küldd a civiliranytualapitvany@gmail.com címre, a levél tárgya a neveddel kezdődjön. A jelentkezéshez kérünk, hogy csatolj egy önéletrajzot, ha van „publikus” weboldalad vagy FB oldalad, akkor annak a linkjét illetve az e-mail szövegébe írd bele, hogy 1. dolgoztál-e már valamilyen civil (akár diák) szervezetnél, 2. honnan értesültél erről a munkalehetőségről. Motivációs levelet nem kötelező írnod, de ha írsz, tedd meg a kedvünkért, hogy nem egy sablonlevelet küldesz – cserébe ígérjük, hogy elolvassuk, amit írtál.:)
Hír
Idén minden eddiginél korábban kezdődtek el a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázatainak előkészítő munkálatai. Ennek eredményeként a kiírás is minden eddiginél korábbra ...
Hír
Az eddigi ötről tíz százalékra emelkedik a civil szervezetek adományok után igényelhető normatív támogatása, amelyre hétfőtől lehet pályázni.
Hír
Jövőre közel kétmilliárd forinttal több pénz jut majd a civil szervezeteknek a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatain keresztül – hangzott el ma délelőtt azon a tájékoztatón, ...
Hír
Az Alapítványi és Magániskolák Egyesülete közleményt írt azok után, hogy a 2020-as tanévtől megszüntetné a kormányzat a magántanulói státuszt. Helyette egyéni munkarendet veze ...
Hír
Csaknem ezer helyi közösség jött létre, valamint számos módszertan valósult meg az aktív közösségi szerepvállalást célzó Cselekvő közösségek projekt keretében az elmúlt három ...
Címkék