Mentorprogram asszisztens

2019. július 31.

Jelentkezési határidő: 2019. agusztus 20.

A Világszép Alapítvány szakemberekből és önkéntesekből álló budapesti mentorcsapatához egy precíz, az önálló adminisztratív munkát kedvelő, részmunkaidős (heti 20 óra) asszisztenst keres.

A Világszép Alapítvány szakemberekből és önkéntesekből álló budapesti mentorcsapatához egy precíz, az önálló adminisztratív munkát kedvelő, részmunkaidős (heti 20 óra) asszisztenst keres.

A 2010-ben alapított és azóta folyamatosan bővülő, fejlődő Világszép Alapítvány immár hat különböző, különleges programmal (Mesemondás, Táborok, Foglalkozások, Pendula Óvoda, Mentor Program és Karrier Program) tevékenykedik a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekekért. A mentorprogram az egyik legfrissebb, ám máris nagyon eredményes, a felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt rendkívül sokat jelentő kezdeményezésünk. Szeretnénk, ha idén ősztől még több gyermekvédelemben élő fiatal tapasztalhatná meg a Világszép figyelem, elfogadás és gondoskodás különleges élményét.

Ez a célunk akkor valósulhat meg, ha a Világszép szakemberekből és önkéntesekből álló budapesti mentorcsapatunkhoz egy precíz, az önálló adminisztratív munkát kedvelő, részmunkaidős (heti 20 óra) asszisztens is csatlakozik. Valószínűleg rád szabták ezt a munkakört, ha nemcsak megbízhatóan és pontosan dolgozol, hanem jó szervező- és kommunikációs készségekkel is rendelkezel. Ennek a feladatkörnek a sikeres betöltéséhez feltétlenül szükség van magabiztos számítástechnikai ismeretekre (MS Office, levelezőrendszerek, adatbázisokkal való tapasztalat).

Mindezen készségek a következő fő feladatok ellátásához szükségesek:

  • adatbázisok kezelése, karbantartása;
  • a mentorprogramhoz kapcsolódó dokumentumok (engedélyek, szerződések, hozzájárulások …) előkészítése, nyomon követése, gondozása;
  • képzések, találkozók, megbeszélések szervezése és dokumentálása;
  • kapcsolattartás az önkéntesekkel és az alapítvánnyal együttműködő szakemberekkel;
  • segítségnyújtás a karrier és a mesemondás programok adminisztratív teendőiben.

Ha szeretnél többet megtudni erről a lehetőségről, vagy kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban, keress minket bátran a 70/366-2978-as telefonszámon!

Ha pedig pont erre a lehetőségre vártál, akkor minél hamarabb, de legkésőbb 2019. augusztus 20-ig juttasd el a jelentkezésedet (önéletrajzodat és motivációs leveledet) a borsos.rita@vilagszepalapitvany.hu e-mail címre. A motivációs leveledben kérjük hivatkozz a „Mentorprogram asszisztens” pozícióra.


Címkék
állás, munkavállalás