CivilTech
Állás
Állás
Önkéntes
2019. július 02.


281

Jelentkezési határidő: 2019. agusztus 02.

Az Együtt a Boldog Emberekért Alapítvány, Önkéntes, ügyes, tanulni vágyó fiatalt keres aki ért a közösségi oldalak létrehozásához, menedzseléséhez.

Az Együtt a Boldog Emberekért Alapítvány önkéntes, ügyes, tanulni vágyó fiatalt keres aki ért a közösségi oldalak létrehozásához, menedzseléséhez.

Pl. facebook, instagram, linkedin, Youtube.

A cél az Alapítványunk ismertté tétele, a folyamatos posztok, bejegyzések megírása, rövid videók készítése, közzététele a youtube csatornán.

Ha úgy érzi szívesen végezne ilyen jellegű feladatokat, otthonról, szabadidő beosztásban, önkéntesként, szeretettel várjuk jelentkezését!

info@boldogemberekert.hu
Hír
A 17KOZ és a 19MKOZ Közlemény elérhető az Adóhivatal honlapján
Hír
Noha a rendszer már több mint 5 éve működik jelenlegi formájában, a CIC-ek eredményességéről, hatékonyságáról kevés a visszajelzés.
Hír
A pozitív élmények, adott esetben a nevetés, a jókedv elősegítik a gyógyulást, ebben ma már a legtöbb szakember egyetért. Az élményterápiás alkalmak ilyen pozitív hatást válta ...
Hír
Meglepetésre nem kettő, hanem négy hónappal tolják ki a korábban érvényben lévő határidőt a banki adategyeztetés elvégzésére, pedig a Bankszövetség is csak szeptember 30-ig ké ...
Hír
Az Alapítványi és Magániskolák Egyesülete közleményt írt azok után, hogy a 2020-as tanévtől megszüntetné a kormányzat a magántanulói státuszt. Helyette egyéni munkarendet veze ...
Címkék