Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Önkéntes lehetőségek az Életvégi Tervezés Alapítványnál

2016. február 03.

Jelentkezési határidő: 2016. március 31.

Várjuk azok jelentkezését, akiket érdekel az életvégi tervezés valamely területe és tudásukkal, idejükkel szívesen segítenék működésünket és szakmai munkánkat.

Jelenleg az alábbi feladatokra keresünk önkénteseket, akik heti 2-3 órában távolról (online kapcsolattal) vagy irodánkban vesznek részt a csapat munkájában:

  1. Forrásteremtés - elsősorban pályázatok felkutatása, pályázatírásban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adminisztratív ügyek felelősségteljes intézése.
  2. Szakmai tartalomkezelés - az alapítványi blog vezetése, szerkesztése saját és vendég tartalmakkal (jó angol nyelvtudás előny!).
  3. Közösségi média csatornák kezelése - az alapítvány Facebook oldalának kezelése, új csatornák kiépítése a kommunikációs stratégiának megfelelően.
  4. Szakértői kapcsolattartás - kapcsolattartás és új kapcsolatok kiépítése az életvégi döntési területek elismert, nagy tapasztalatú szakértőivel.
  5. Rendezvényszervezés - szakmai és belső rendezvényeink megszervezésében és lebonyolításában való részvétel.

Mit kínálunk önkénteseink számára:

  • képzést az életvégi tervezés alapjairól
  • elhivatott alapító csapatot és önkéntes társakat
  • hozzáférést házikönyvtárunkhoz
  • rendezvényeinken való ingyenes részvételt
  • sikeres forrásteremtés esetén a későbbiekben akár részmunkaidős állást is

A jelentkezéseket rövid bemutatkozó és motivációs levéllel a csikos@eletveg.hu címre várjuk.


Címkék
önkéntesség