Önkéntes mentor

2020. augusztus 09.

Jelentkezési határidő: 2020. agusztus 31.
Kapcsolattartó e-mail: pataki.melinda@vilagszepalapitvany.hu
Kapcsolattartó telefonszám: 06703662978

A Világszép Alapítvány önkéntes mentorokat vár gyermekvédelmi programjába.

Világszép Alapítvány mentorokat keres

 

A három éves múlttal rendelkező Világszép mentor program az Alapítvány egyik legfrissebb, ám máris nagyon eredményes, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt rendkívül sokat jelentő kezdeményezése.
Szeretnénk, ha idén ősztől még több gyermekvédelemben élő (jellemzően 7-20 éves) fiatal tapasztalhatná meg az egyéni figyelemre épülő, élményekben gazdag, közösen eltöltött szabadidő
különleges élményét, ezért bővíteni szeretnénk mentorcsapatunk önkénteseinek körét.


Mentoraink nyitott, pozitív egyéniségek; gondolkodásuk megoldásközpontú; rugalmasan reagálnak egyéni igényekre és helyzetekre; mindemellett aktív tagjai támogató, önfejlesztő
mentorközösségünknek. Önkénteseink személyes és szakmai háttere rendkívül színes, így a Világszép gyerekek és fiatalok a legkülönbözőbb lehetőségekkel, tapasztalatokkal, készségekkel
ismerkedhetnek meg.
A Világszép mentorok az Alapítványhoz való csatlakozáskor vállalják, hogy legalább egy éven keresztül hetente egy órát a mentoráltjukkal töltenek, valamint részt vesznek a havi rendszerességű csoportos és egyéni konzultációs alkalmakon. Mentorainknak különböző közösségépítő és szakmai jellegű programokon való részvételt is biztosítunk.
Ha te is szeretnél arra az izgalmas, kalandokban és tapasztalásban gazdag útra lépni, melynek során az önkénteseink és a gyerekek együtt fedezik fel magukban és egymásban a „legszebb szépet”, akkor szeretettel várjuk jelentkezésedet felkészítő képzésünkre, melynek elvégzése feltétele a mentorainkhoz való csatlakozásnak.


Az idei, ősszel induló KÉPZÉS DÁTUMAI: OKTÓBER 3-4. (Budapest) és OKTÓBER 17-18. (Paloznak). A képzésre való jelentkezéshez minél hamarabb, de legkésőbb 2020. AUGUSZTUS 31-ig juttasd el ÖNÉLETRAJZODAT és MOTIVÁCIÓS LEVELEDET a pataki.melinda@vilagszepalapitvany.hu e-mail címre.

Ha szeretnél többet megtudni a Világszép Alapítványról, az önkéntességről, vagy kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban, keress minket bátran a 70/366-2978-as telefonszámon!


Címkék
állás, önkéntesség