CivilTech
Állás
Állás
Önkéntes szerkesztőségi munkatárs
2019. június 18.


683

Jelentkezési határidő: 2019. július 15.

Érdekel a közösségfejlesztés, közösségépítés témája? Szívesen lennél részese egy 30 éves múlttal rendelkező szakmai folyóirat megújulásának? Szeretettel várunk!

A Közösségfejlesztők Egyesülete Önkéntes szerkesztőségi munkatársat keres

A Közösségfejlesztők Egyesülete által kiadott Parola c. folyóirat a hazai és európai közösségfejlesztés szakmai folyóirata, immár 30 esztendeje. Születésnapja alkalmából a Parola új ruhát kap, s újraszervezzük a lap előállítását és terjesztését is. Ehhez a munkához keressük önkéntes kollégáinkat az alábbi feladatokra:

  • archívum rendezése, feltöltése;
  • kommunikációs program kidolgozása és megvalósítása.

A jelentkezők felé mindössze egy elvárásunk van: megbízhatóság a vállalt feladatok teljesítésében.

Amit kínálunk: jó kedvű, támogató csapat, inspiráló szakmai közeg.

Kérjük, hogy amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésedet, max. egyoldalas bemutatkozó és motivációs leveledet július 15-ig küldd el a farkasgabi@kkapcsolat.hu címre. Minden megkeresésre visszajelzünk, a jelentkezőkkel személyes találkozón egyeztetjük elképzeléseinket.

A Parola jelenleg itt érhető el: www.adattar.net/parola
Hír
A 17KOZ és a 19MKOZ Közlemény elérhető az Adóhivatal honlapján
Hír
Noha a rendszer már több mint 5 éve működik jelenlegi formájában, a CIC-ek eredményességéről, hatékonyságáról kevés a visszajelzés.
Hír
A pozitív élmények, adott esetben a nevetés, a jókedv elősegítik a gyógyulást, ebben ma már a legtöbb szakember egyetért. Az élményterápiás alkalmak ilyen pozitív hatást válta ...
Hír
Meglepetésre nem kettő, hanem négy hónappal tolják ki a korábban érvényben lévő határidőt a banki adategyeztetés elvégzésére, pedig a Bankszövetség is csak szeptember 30-ig ké ...
Hír
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által koordinált program idei első pályázati felhívásai már elérhetők az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő oldalán.
Címkék