Állás
Állás
Önkéntes szerkesztőségi munkatárs
2019. június 18.


733

Jelentkezési határidő: 2019. július 15.

Érdekel a közösségfejlesztés, közösségépítés témája? Szívesen lennél részese egy 30 éves múlttal rendelkező szakmai folyóirat megújulásának? Szeretettel várunk!

A Közösségfejlesztők Egyesülete Önkéntes szerkesztőségi munkatársat keres

A Közösségfejlesztők Egyesülete által kiadott Parola c. folyóirat a hazai és európai közösségfejlesztés szakmai folyóirata, immár 30 esztendeje. Születésnapja alkalmából a Parola új ruhát kap, s újraszervezzük a lap előállítását és terjesztését is. Ehhez a munkához keressük önkéntes kollégáinkat az alábbi feladatokra:

  • archívum rendezése, feltöltése;
  • kommunikációs program kidolgozása és megvalósítása.

A jelentkezők felé mindössze egy elvárásunk van: megbízhatóság a vállalt feladatok teljesítésében.

Amit kínálunk: jó kedvű, támogató csapat, inspiráló szakmai közeg.

Kérjük, hogy amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésedet, max. egyoldalas bemutatkozó és motivációs leveledet július 15-ig küldd el a farkasgabi@kkapcsolat.hu címre. Minden megkeresésre visszajelzünk, a jelentkezőkkel személyes találkozón egyeztetjük elképzeléseinket.

A Parola jelenleg itt érhető el: www.adattar.net/parola
Hír
Az eddigi ötről tíz százalékra emelkedik a civil szervezetek adományok után igényelhető normatív támogatása, amelyre hétfőtől lehet pályázni.
Hír
Épp száz éve, hogy meghalt Andrew Carnegie iparmágnás, a világ talán legnagyobb, jótékonykodó modern milliárdosa, aki legszívesebben bevezette volna a 100 százalékos örökösödé ...
Címkék