Állás
Állás
Rendszergazda
2019. január 08.


269

Jelentkezési határidő: 2019. január 31.

A NANE Egyesület megbízható, rendszergazda gyakorlattal rendelkező informatikust keres azonnali kezdéssel, legalább 1 évre.

A munka előreláthatólag havi 8-10 óra elfoglaltságot jelent, előre egyeztetett, rugalmas időpontokban, igény szerint vállalkozási vagy megbízási munkaviszonyban.
A feladatok részletes leírása a csatolt fájlban megtekinthető.
A munkavégzés helyszíne: Budapest VII. kerület, hosszú távon részben otthonról is végezhető.

A jelentkezéseket az info@nane.hu címre várjuk „Rendszergazda” tárggyal. Kérjük, küldjön egy pár soros bemutatkozást, releváns tapasztalatai és fizetési igénye megjelölésével. A kiválasztott jelentkezőkkel rövid személyes találkozót tartunk. További kérdésekkel ugyanerre az e-mail címre írhat.
Hír
Idén januártól támogatást vezet be a Nemzeti Együttműködési Alap a civil szervezeteknek. A pályázati rendszer keretében 200.000 forint állami támogatásra pályázhatnak.
Hír
Hír
Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2019. évre vonatkozó „Civil s ...
Hír
Várhatóan 2019. január 16-án kerülnek kiírásra a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak 2019. évre vonatkozó pályázatai.
Hír
A tervezettnek mintegy háromszorosára emelné a demokratikus értékeket védő civil szervezetek támogatását a 2021-2027-es uniós költségvetési keretben az Európai Parlament (EP) ...
Címkék