Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A Menedékház Alapítvány, Budapest egyik legnagyobb civil szerveződésű szociális szolgáltatója. Alapítványunk 10 éve foglalkozik hajléktalan emberek és otthontalanná vált családok társadalmi integrációjának az elősegítésével. Az intézményi elhelyezésen, szolgáltatásokon túl különböző szakmai programjainkkal igyekszünk e céljaink elérését elősegíteni.

Ha érdeklődsz a hajléktalanellátás iránt, ha szereztél már bármilyen alapdiplomát, vagy ha még tanulsz… ha szeretnél fejlődni, ha képesnek érzed magad arra, hogy csapatban dolgozz, ha nem rettensz meg a megoldandó feladatoktól, és ha nálad is a munka az érték, akkor valószínűleg téged keresünk. Fontos továbbá a nyitottság, az ügyfélkörünkkel való kölcsönös együttműködés.

Az elsődleges feladatod az intézményben végzett ügyeleti munka lenne 24 órás munkarendbe. Örülünk, ha tudsz önállóan és teamben egyaránt dolgozni, döntést hozni, remek helyzetértékeléssel bírsz, és jól tudsz kooperálni másokkal. Ha még tanulsz, megértjük, hogy ez neked még mindennél fontosabb. Természetesen igazodunk ehhez, amikor elkészítjük a beosztásodat.

Új színt, lendületet és látásmódot keresünk. Szeretünk mi is tanulni, szeretjük, ha valakinek önálló véleménye van és azt el is tudja mondani. Mindehhez biztosítunk neked megfelelő intézményi/ alapítványi háttértámogatást, szervezeti hátteret. Szupervíziós mentroációt, az alapítvány értékeivel összeegyeztethető programötleteid teljes támogatását.

Ha magadra ismertél, és tennél egy próbát, akkor küld el az önéletrajzod, az alábbi címre.

Hol kellene dolgoznod?

Menedékház Alapítvány
1112 Budapest, Muskétás utca 1.

A munkakör betöltésének várható időtartama: Folyamatos

Ha több információra van szükséged, akkor keresd Osvald Ferencet.
osvald.ferenc@menedekhaz.hu
+36 70 362 76 20