Kipróbálnád magad a civil szektorban? Szeretnél tapasztalatot szerezni adománykoordinátorként egy pörgős és innovatív jótékonysági alapítványnál? Fontos számodra, hogy jó ügyekért dolgozz?

Ügyfélszolgálati, logisztikai és adminisztrációs feladatok támogatására keres új csapattagot az Adománytaxi Alapítvány – egyelőre gyakornoki pozícióban, de a cél a hosszútávú együttműködés és az előrelépési lehetőség.

Az Adománytaxi egy 2015-ben életre hívott nonprofit szervezet. Különlegessége, hogy házhoz megy a feleslegessé vált értékekért, és elszállítja oda, ahol azokra a legnagyobb szükség van. Ösztönzi az adományozót a társadalmi felelősségvállalásra, támogatói és támogatott részről is számos önkéntest von be munkájába. Lehetőséget teremt a valódi párbeszédre, így nemcsak igényeket köt össze, de embereket is. Egy szolidárisabb és fenntarthatóbb társadalomért dolgozik, melynek mindenki a résztvevője lehet. Az Adománytaxi már több mint 3200 háztartás felajánlásait szállította el 100 település rászorulóinak, közel 600 önkéntes bevonásával.

Miben lenne szükségünk a segítségedre?

  • kapcsolattartás az adómányozókkal
  • segítség a tárgyi adományozási rendszerünk működtetésében
  • adatbázisok naprakészen tartása

Mire kell a munkakörhöz?

  • fontos a jó kommunikációs készség (szóban és írásban), hiszen az adományozóinkkal tartod majd a kapcsolatot
  • légy precíz, legyen érzéked a szervezéshez, a logisztikához és a rendszerfejlesztéshez
  • ne ijesszen meg az Excel (a SZUM függvényen túl sem)

Rugalmas munkaidőben, kezdetben heti 10 órában várunk egy nyitott, sokszínű csapatba. Modern, más civil szervezetek székhelyeként is szolgáló belvárosi irodában dolgozunk. Gyorsan növekvő szervezetbe, izgalmas projektekben való részvételre invitálunk, melyek során valódi társadalmi hatást elérő munkába kapcsolódhatsz majd be.

Jelentkezés: rövid motivációs levéllel és önéletrajzzal április 3-ig a matraiildiko@adomanytaxi.hu címen.

Gyakornoki munka kezdete: április 17.