A miskolci Drogambulancia Alapítvány gondozót, szociális asszisztenst keres. 

Az idén 30 éves Drogambulancia Alapítvány tartja fenn 2008-tól a B-A-Z. megyében működő egyetlen Drogambulanciát, és biztosítja a szenvedélybetegek ambuláns egészségügyi ellátását. Ilyenek többek között a tűcsere, az ópiát-helyettesítő kezelés, a megelőző-felvilágosító szolgáltatás (elterelés) és a drogbetegek ambuláns egészségügyi ellátása. A Drogambulancia Alapítvány működteti a Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű szolgáltatását is.   A szolgáltatás célja, a szenvedélybetegek és közvetlen környezetük minél szélesebb körének elérése, fogadása és ellátása, a szerhasználatnak, valamint járulékos ártalmainak a csökkentése, a változás elindítása és segítése, az életvitelbeli változás ösztönzése. A szenvedélybetegek részére közösségi ellátást is biztosítunk. Ez az ellátás a szenvedélybetegek számára komplex, hosszú távú, közösségi gondozás, az ellátottak otthonában, illetve lakókörnyezetében.

Feladatok többek között:

Egyéni gondozási terv készítése, tanácsadás, esetkezelés, készségfejlesztés.

Elvárások: Képzettség az 1/2000-es SzCsM rendelet 3. sz mellékletének megfelelően középfokú végzettség.   

Jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség, pontosság, kreativitás, nyitottság, együttműködés teamben végzett munka során.

Jogviszony jellege, időtartama: Határozatlan idejű

Teljes munkaidő

Folyamatos munkarend munkaidő kerettel

Munkavégzés helye: Miskolc, Csabai kapu 9-11 (Drogambulancia Alapítvány)

Kezdete: 7:30

Munkakezdés várható ideje: 2021. október 30.

Jelentkezés módja: Jelentkezni szakmai önéletrajz és motivációs levél benyújtásával lehet 2021. október 25-ig  a dobostimeaster@gmail.com   e-mail címen.  

Érdeklődni lehet a 06-70-866-82-86-os telefonszámon.