A munkavégzés helye: 1044 Budapest, Fóti út 4.

Amit kínálunk:

- közalkalmazotti bértábla szerinti alapbér + illetménypótlék + munkahelyi pótlék + összevont SZÁP, cafeteria

- év végi jutalom és ruhapénz juttatás

- szakmai konferenciák és továbbképzések támogatása

- csapatépítés, szakmai elvonulások, szupervízió

- munkanapokon (8 órától 14 óráig)

 

Nappali melegedőnk több, mint tíz éve az átmeneti szálló épületének földszintjén működik. Ügyfeleink itt tudnak pihenni, étkezhetnek (meleg ételt, zöldséget, gyümölcsöt, péksüteményt, teát osztunk) és lehetőségük van közösségi életet élni. Alacsonyküszöbű szolgáltatás lévén minden 18 éven felüli rászorulót fogadunk, mindaddig, amíg képes betartani a közösségi együttlét alapvető szabályait. Ebből is adódik, hogy nagyon széles skálán mozog a hozzánk betérő ügyfelek kora, állapota, ittasságának mértéke, neme, mentális állapota stb., de nappali melegedőnk mindenkit egyaránt szívélyesen fogad.

Napi ötven ügyfelünk 80%-a utcáról, kunyhókból, sátorból jár be hozzánk. Szintén fontos tudni, hogy ügyfeleink több mint háromegyede férfi. A törvény által előírt szolgáltatási elemein túl igyekszünk mást/többet is nyújtani számukra. Van mini könyvtárunk. Lehet mosni, fürdeni, ehhez mindent biztosítunk. Adunk ruhát, ha nincs vagy hiányos. Segítünk önéletrajzot írni, egészségügyi szakrendelőkbe időpontot kérni, igazolványokat pótolni, szállást keresni stb.

 

A feladataid a következők lennének:

A fentebb említett élelmiszeradományokat minden reggel egy újpesti pékségből, egy közeli áruházból és egy kerületi telephelyről az alapítványi gépjárművel kell elhoznod. Ezek ki- és bepakolása fizikai erőt igényel. Miközben a három helyszínről begyűjtötted az adományokat, a melegedőben már folyik a beengedés a kolléganőnk közreműködésével.

Az adományok kiosztása sokkal több lehetőséget biztosít ebben a munkakörben, mit az elsőre tűnik. Ezeket a lehetőségeket szeretnénk a te segítségeddel tovább bővíteni. A kötetlenebb beszélgetések ugyanúgy segítséget nyújtanak, mint folyamatos odafigyelésünk, vagy akár egy-két kedves szó.

Civil szervezetünk integrált intézményében külön kis stábokban dolgoznak, de mégis egységes teamet alkotó munkahelyi közösség a miénk, ami támogat, segít és megtart.

Nem árulunk zsákbamacskát, vannak konfliktusok, nehéz helyzetek. Nem egyszer lelkileg megterhelő történetek és események, folyamatos kihívások, megakadások, visszaesések, továbblépések. De ezek szerencsére egyensúlyba tudnak kerülni az apróbb-nagyobb sikerekkel. És ha mégsem, akkor van szupervíziónk is, és rendszeres team megbeszélésünk is.

Ha úgy gondolod, hogy a fenti kihívások neked szólnak, akkor várjuk a jelentkezésedet, és egy személyes beszélgetés keretében bemutatjuk, amiről írtunk.

 

A jelentkezés feltétele: B kategóriás jogosítvány

Jelentkezés módja: emailben önéletrajz és motivációs levél küldésével az allas@twistoliver.hu emailcímre

Az intézményről bővebb információ érhető el: Twist Olivér Alapítvány, www.twistoliver.hu

Munkába állás ideje: kiválasztást követően azonnal

Kontaktszemély: Tápi Eszter, intézményvezető, 20/950-1200