Érdekel a közösségszervezés, a civil érdekérvényesítés? Kapcsolódó tanulmányokat folytatsz, esetleg tagja vagy valamilyen civil szervezetnek? Vagy kíváncsi vagy, hogy tehetjük jobbá a közösségeinket?

A Civil Kollégium Alapítvány minden évben a kunbábonyi képzési központjában tartja a Közösségszervezők Országos Találkozóját, ahol a civil szféra közösségszervezéssel foglalkozó tagjai, szervezetei gyűlnek össze, hogy az év legérdekesebb civil kampányait, közösségi kezdeményezéseit és társadalmi témáit közösen áttekintsék. Mindeközben a témához kapcsolódó képzések is zajlanak.

Olyan önkénteseket keresünk, összesen három főt, akik a tábor ideje alatt 2022. augusztus 16-20 között segíteni tudnak a helyszínen különböző adminisztrációs és szervezési feladatok ellátásában, mint regisztráció, információ nyújtás, logisztika, vagy a tábor építése és a sátrak felállítása.

Csatlakozz hozzánk és a találkozó alatt ingyen sátor szállást és ellátást biztosítunk. Érdekes programokon vehetsz részt, inspiráló előadásokat hallgathatsz meg és barátságos légkörben tölthetsz el pár nyári napot.

A jelentkezésedet az alábbi elérhetőségen várjuk július 15-ig.: demeteranna@cka.hu