Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Sajtófigyelő önkéntes

2013. október 02.

Állás típusa: Önkéntes

A K-Monitor Iroda önkénteseket keres.

Állás típusa: sajtófigyelő önkéntes
Munkaidő: napi 1-2 óra

A K-Monitor Iroda a közpénzek átlátható felhasználásáért küzdő civil szervezet. Fontos célunk a korrupciót övező társadalmi közöny legyőzése, a témával kapcsolatos szemléletformálás és ismeretterjesztés, ehhez kutatásainkkal, elemzéseinkkel és ajánlásainkkal is hozzájárulunk. Hiszünk abban, hogy az információs technológia fejlődése hozzájárulhat egy nyíltabb, átláthatóbb és demokratikusabb kormányzás létrejöttéhez, ezért olyan adatbázisokat és online eszközöket fejlesztünk, amelyek segítségével nyomon követhetőek a közpénzköltések és számon kérhetőek a politikai és gazdasági döntések. Szervezetünk működési alapelvei a nyitottság, függetlenség és a kritikai szemléletmód.

Részletes információk a szervezetről:

www.k-monitor.hu
www.facebook.com/Kmonitor
k.blog.hu

Korrupciós és közpénzfigyelő cikkadatbázisunk (k-monitor.hu) fejlesztéséhez önkéntes csoportot hozunk létre. Ha naponta olvassa a híreket, követi, hogy mire költi az állam a közpénzeket, felháborítja a korrupció és szívesen részt venne rendszeres, odafigyelést, tájékozottságot igényélő munkában, akkor írjon az info@k-monitor.hu-ra! Ha a leírás ráillik valamelyik ismerősére, kérjük, ossza meg ezt a felhívást! Várjuk a jelentkezését a K-Monitor sajtófigyelő önkéntes csoportjába!

Munkavégzés helye: Budapest

Jelentkezés módja: Önéletrajzzal az info@k-monitor.hu címre.

Jelentkezés: folyamatos


Címkék
átláthatóság, jogvédelem, NIOK Alapítvány