CivilTech
Állás
Állás
Területi felügyelő/auditor
2015. január 20.


4270

Állás típusa: területi felügyelő/auditor
Jelentkezési határidő: 2015. február 28.
Kapcsolattartó e-mail: auditor@oefi.antsz.hu
Kapcsolattartó telefonszám: 4288249

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet álláshirdetései

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) a TÁMOP-6.1.1-12/1-2013-0001 „Egészségfejlesztési szakmai hálózat létrehozása” kiemelt projekt keretében egy, mintegy 90 főből álló területi szakember hálózatot (az egészségfejlesztési minőségügyi területi felügyelők/auditorok, továbbiakban területi felügyelők/auditorok) kíván létrehozni.
 
A területi felügyelő/auditor pozícióra egyéni jelentkezéseket várunk.
 
A jelentkezés határideje: 2015. február 28.
 
A részletes pályázati felhívás és jelentkezési adatlap megtalálható az OEFI honlapján: http://www.oefi.hu/palyazat.htm
Hír
Csak azok a szervezetek kaphatnak jövőre szja 1 százalékos felajánlást, amelyek eljuttatják a NAV-hoz a ’KOZ közleményt május 31-ig.
Hír
A Facebook májusban szigorú átláthatósági szabályokat vezetett be a politikai hirdetésekre vonatkozólag, melyek azonban akár visszaélésekre is lehetőséget adhatnak.
Hír
A Civilizáció koalícióban együttműködő, alulírott civil szervezetek kiállunk a kutatás Alaptörvényben biztosított szabadsága mellett, és szolidaritásunkat fejezzük ki a Magyar ...
Hír
Pótolhatatlannak nevezte a Rákóczi Szövetség rendszerváltozás során és azóta végzett tevékenységét Kövér László, az Országgyűlés elnöke a szervezet fennállásának 30. évforduló ...
Hír
Noha a rendszer már több mint 5 éve működik jelenlegi formájában, a CIC-ek eredményességéről, hatékonyságáról kevés a visszajelzés.
Címkék