A MENEDÉKHÁZ ALAPÍTVÁNY HAJLÉKTALANELLÁTÓ INTÉZMÉNYE

2 fő FŐÁLLÁSÚ, KOLLÉGÁT KERES SZOCIÁLIS ASSZISZTENS MUNKAKÖRBE

A Menedékház Alapítvány, Budapest egyik legnagyobb civil szerveződésű szociális szolgáltatója. Alapítványunk 15 éve foglalkozik hajléktalan emberek és otthontalanná vált családok segítésével. Az intézményi elhelyezésen, szolgáltatásokon túl különböző szakmai programjainkkal igyekszünk e céljaink elérését elősegíteni.

Az elsődleges feladatod az intézményben végzett ügyeleti munka lenne, minden mást a személyiségedhez igazítunk. Örülünk, ha tudsz önállóan és teamben egyaránt dolgozni, remek helyzetértékeléssel bírsz, jól tudsz kooperálni másokkal, szóban és írásban jól kommunikálsz és külön örülünk, ha rendelkezel valamiféle hivatástudattal a legrászorulóbb társadalmi rétegek segítése kapcsán. Amennyiben nem rendelkezel szakmai tapasztalattal, a felsorolt készségek/képességek fejlesztésén túl, minden más szükséges tudást segítünk elsajátítani.

Ha még tanulsz, megértjük, hogy ez neked most mindennél fontosabb, így természetesen igazodunk tanulmányi kötelezettségeidhez, amikor elkészítjük a beosztásodat.

Ha magadra ismertél, és tennél egy próbát, akkor küld el az önéletrajzod, az alábbi címre: 

osvald.ferenc@menedekhaz.hu

A munkavégzés helyszíne:

Menedékház  Alapítvány

1112 Budapest, Muskétás utca 1.