Találatok a következő címkére: alapítványok hírei

Meghívó - Civil törvény a gyakorlatban (előadás) - 2013. május 21., kedd

A Nőicivil Műhely a civil szervezetek működését segítő előadásokat szervez a témákat legjobban ismerő szakemberek felkérésével. A 2013. tavaszi előadások célja a május végi beszámolók és közhasznúsági jelentések elkészítéséhez szakmai konzultáció biztosítása. Az előadásokra civil szervezetek vezetőit, munkatársait és önkénteseit várjuk.

Interkulturális kompetenciafejlesztő képzés

Az Artemisszió Alapítvány Interkulturális kompetenciafejlesztést célzó képzést szervez a közigazgatási, a közszolgáltatási és a szociális tevékenységet ellátó állami-, civil- és versenyszférában dolgozó szakemberek, leendő szakemberek számára.

vezető ápoló

A Menhely Alapítvány Hajléktalanok Otthona és Éjjeli Menedékhelye vezető ápoló munkakörbe keres, lehetőleg felsőfokú végzettséggel, felnőtt ápolót, vagy szakápolót.

Erre költik pénzüket az MNB alapítványai

Az MNB által létrehozott alapítványok az alapításuk óta eltelt időszakban olyan jelentős ingatlanvagyonra tettek szert, amelyek eszmei értéke messze meghaladja mind a vételi, mind az aktuális piaci árukat - hangsúlyozta a Pallas Athéné alapítványok kedden kiadott közleménye.