CivilTech
Címke: alapítványok hírei
2012. augusztus 16.
Pályázatot hirdet Hagyományőrző rendezvények támogatása címmel a Magor Magyarjai Hagyományőrző Kulturális Közhasznú Egyesület és a Népi Játékokért Közhasznú Egyesület.
2012. március 08.
„Kerülj képbe! Légy jelen a médiában!”
2014. november 24.
A Váltó-sáv Alapítvány munkatársat keres azonnali kezdéssel.
2013. május 15.
A Nőicivil Műhely a civil szervezetek működését segítő előadásokat szervez a témákat legjobban ismerő szakemberek felkérésével. A 2013. tavaszi előadások célja a május végi beszámolók és közhasznúsági jelentések elkészítéséhez szakmai konzultáció biztosítása. Az előadásokra civil szervezetek vezetőit, munkatársait és önkénteseit várjuk.
2014. november 21.
Nemzetközi előadó-művészeti partnerségek támogatására hirdet pályázatot Change of Scene címmel a Robert Bosch Alapítvány.
2012. június 13.
Indul a „Kerülj képbe!” projekt második pályázati köre! Ezúttal ne maradjon le róla!
2014. augusztus 28.
Az Artemisszió Alapítvány Interkulturális kompetenciafejlesztést célzó képzést szervez a közigazgatási, a közszolgáltatási és a szociális tevékenységet ellátó állami-, civil- és versenyszférában dolgozó szakemberek, leendő szakemberek számára.
2017. június 06.
2016. május 19.
Az MNB által létrehozott alapítványok az alapításuk óta eltelt időszakban olyan jelentős ingatlanvagyonra tettek szert, amelyek eszmei értéke messze meghaladja mind a vételi, mind az aktuális piaci árukat - hangsúlyozta a Pallas Athéné alapítványok kedden kiadott közleménye.
2011. február 16.
Állás
2013. augusztus 29.
A Menhely Alapítvány Hajléktalanok Otthona és Éjjeli Menedékhelye vezető ápoló munkakörbe keres, lehetőleg felsőfokú végzettséggel, felnőtt ápolót, vagy szakápolót.
2014. szeptember 23.
Ma az SOS Gyermekfalvak szervezetéhez 133 ország tartozik. Az elmúlt 10 évben komoly szervezeti változások történnek, a szervezet megújult, egységes stratégiai elképzelés alapján építi a nemzeti szervezeteit és ehhez keres innovatív munkatársakat. Az SOS Gyermekfalvakban olyan gyermekeknek nyújt szerető családot és gondoskodást, akik valamilyen okból nem élhetnek vérszerinti családjukban. A gyerekek családi házakban nőnek fel, egy SOS anya, vagy házaspár mellett. Az SOS szakmai megújulásának része az is, hogy új szakmai területen, a megelőzés „frontján” is indít programokat. 2015-ben Kecskeméten családmegerősítő programot indítunk, ami egy új Gyermekek átmeneti otthona köré szerveződik. Ehhez az új programhoz az SOS Gyermekfalvak Magyarország kecskeméti területére

Címkék