Találatok a következő címkére: bankkártyás adományozás

Comenius Hét: sörösdobozból kastély, focikupa és sárkányreptetés

Május 2-től egy héten keresztül zajlik Magyarországon a Comenius Hét, melynek keretében a Comenius oktatási programban részt vevő iskolák megmutatják a nagyközönségnek, mivel gyarapodtak a nemzetközi együttműködéseiknek köszönhetően. A programban még nem részt vevő intézmények pedig ötleteket, információkat gyűjthetnek jövőbeni európai projektjeikhez.

Kié az egyetem?

A Széchenyi István Szakkollégium és a NIOK Alapítvány beszélgetése a Vitatér program keretében 2013. november 12-én.

Pályázat a magyar kultúráért és oktatásért

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. pályázatot hirdet határon túli magyar és magyarországi oktatási és kulturális intézmények programjainak és fejlesztéseinek támogatására A magyar kultúráért és oktatásért címmel.

Alapítványi iskolák: nem módosul az előterjesztés

Az Alapítványi és Magániskolák Egyesületének (AME) elnöksége hétfőn közölte: meglepetéssel és megdöbbenéssel olvasta, hogy a kormány Balog Zoltán miniszter ígérete ellenére nem módosította az alapítvány iskolák költségvetési támogatására vonatkozó törvény előterjesztést.

A Soá családi narratívái

Az Anthropolis Egyesület, a Lindenfeld Partners és az EMIH középiskolai tanárok jelentkezését várja mentori feladatokra, az Aktív európai emlékezet program támogatásával megvalósuló „A Soá családi narratívái” című projekt keretében.