Találatok a következő címkére: civil fejlesztés

Kiosztották a Civil Díjakat

Minden eddiginél magasabb színvonalat képviseltek a Civil Díj 2018-as pályázatai, mely jól mutatja, hogy a civil szektor szakmailag mennyire megalapozott és hatékony munkát végez.

Kik azok a civilek?

A Kalocsa és Térsége Civil Szervezetek Szövetsége tisztelettel meghívja Önt szakmai rendezvényére 2016. augusztus 12-13-án.

Civil Díjátadó gála

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány szeretettel hívja meg a civil szektor képviselőit és a szektor iránt érdeklődőket az első Civil Díjátadó gálára.

Civil Csoport Hétvége 2017

Civil Csoport Hétvége (CCH) néven minden tavasszal tartanak egy három napos workshopot, ahol a résztvevők saját élményeiken keresztül tapasztalhatják meg, sokféle szempontból és szemszögből, hogy milyen kihívásokat jelent csoportokban, társadalomban élni és együtt élni.

Egyesületek bejegyzés előtt

Április 30-ig jelenthetik be a vallási egyesületek az illetékes törvényszéknek a nyilvántartásba vételhez szükséges adataikat, változásbejegyzési eljárás keretében – közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM).

Civil Világ

Mit jelent civilnek lenni Magyarországon 2014/15-ben? Beszélgetéssorozatunkban, Zsolt Péter a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa, Péterfi Ferenc a Civil Rádió szerkesztője és vendégeik közösen keresik a fenti kérdésekre a válaszokat.

Kiosztották a Civil Díjakat

2017-ben is gazdára találtak a Civil Díjak, melyeknek célja az, hogy minél több elismerést és reflektorfényt kaphassanak a kiemelkedő munkát végző civilszervezetek.

Civil Akadémia 2018

Szeretnél vállalatokkal együttműködni, de nem tudod hogyan indulj el? Azt gondolod, hogy szervezeted olyan tudás birtokosa, amely egy vállalat számára is izgalmas lehet és értéket képviselhet?