Találatok a következő címkére: civil fejlesztés

Kiosztották a Civil Díjakat

Minden eddiginél magasabb színvonalat képviseltek a Civil Díj 2018-as pályázatai, mely jól mutatja, hogy a civil szektor szakmailag mennyire megalapozott és hatékony munkát végez.

Kik azok a civilek?

A Kalocsa és Térsége Civil Szervezetek Szövetsége tisztelettel meghívja Önt szakmai rendezvényére 2016. augusztus 12-13-án.

Civil Díjátadó gála

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány szeretettel hívja meg a civil szektor képviselőit és a szektor iránt érdeklődőket az első Civil Díjátadó gálára.

Civil Csoport Hétvége 2017

Civil Csoport Hétvége (CCH) néven minden tavasszal tartanak egy három napos workshopot, ahol a résztvevők saját élményeiken keresztül tapasztalhatják meg, sokféle szempontból és szemszögből, hogy milyen kihívásokat jelent csoportokban, társadalomban élni és együtt élni.

Egyesületek bejegyzés előtt

Április 30-ig jelenthetik be a vallási egyesületek az illetékes törvényszéknek a nyilvántartásba vételhez szükséges adataikat, változásbejegyzési eljárás keretében – közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM).

Kiosztották a Civil Díjakat

2017-ben is gazdára találtak a Civil Díjak, melyeknek célja az, hogy minél több elismerést és reflektorfényt kaphassanak a kiemelkedő munkát végző civilszervezetek.

Civil Díj 2020

Idén is keressük az év legkiemelkedőbb civil kezdeményezéseit!

Civil Világ

Mit jelent civilnek lenni Magyarországon 2014/15-ben? Beszélgetéssorozatunkban, Zsolt Péter a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa, Péterfi Ferenc a Civil Rádió szerkesztője és vendégeik közösen keresik a fenti kérdésekre a válaszokat.