Találatok a következő címkére: civil kutatás

European Foundations for Research and Innovation

Nyilvánossá váltak a kutatással és innovációval foglalkozó európai alapítványok feltérképezését célzó, 29 európai országot felölelő EUFORI projekt eredményei. A magyarországi helyzetet elemző angol nyelvű tanulmány szerzője Kuti Éva.

Nonprofit szervezetek Magyarországon 2012

A nonprofit szervezetek 2012-es adatait bemutató statisztikai adattár tartalmát és szerkezetét tekintve egyaránt beleillik abba a kiadványsorozatba, amelynek segítségével a KSH 1993 óta követi nyomon a nonprofit szektor magyarországi fejlődését. Kiadványunk közel 400 táblában mutatja be a magyarországi nonprofit szektor jellemzőit.

Nonprofit szervezetek Magyarországon, 2013

A nonprofit szervezetek 2013-as adatait bemutató statisztikai adattár tartalmát és szerkezetét tekintve egyaránt beleillik abba a kiadványsorozatba, amelynek segítségével a KSH 1993 óta követi nyomon a nonprofit szektor magyarországi fejlődését.

Nonprofit szervezetek Magyarországon, 2015

A nonprofit szervezetek 2015-ös adatait tartalmazó statisztikai adattár áttekintést ad a szektor szerkezetéről, méretéről, gazdálkodásáról, a humán-erőforrásának összetételéről, a szektorban zajló főbb társadalmi, gazdasági folyamatokról.

Civil nap Mosonmagyaróváron

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület és a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség október 6-án rendezi meg a XIII. Mosonmagyaróvári Civil Napot.

Bemutatták a Pro Renovanda Cultura Hungariae Programot

A Közép-európai térség erejét adja az itt egymás mellett élő nemzetiségek sokasága - hangsúlyozta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kedden, mielőtt átadta a Pro Renovanda Cultura Hungariae Alapítvány kurátorainak megbízó levelét.

A nonprofit szektor legfontosabb jellemzői, 2016

A kiadvány áttekintést ad a szektor szerkezetéről, méretéről, gazdálkodásáról, humán erőforrásáról, valamint a szektorban zajló folyamatokról, a statisztikai mutatók alakulásának legfontosabb tendenciáiról.

Civil szféra 2009

'Az adatfelvétel során 72 860 nonprofit szervezetről gyűjtöttünk információkat. Ezek közül 2009-ben 66 145 szervezet hivatalosan működött.7 A megkeresett szervezetek 9 százalékáról derült ki, hogy az év során megszűnt, szüneteltette, vagy még el sem kezdte tevékenységét.' /Nonprofit szervezetek Magyarországon, 2009/