Címke: civil marketing
2015. november 09.
A menedzsment az a folyamat, amelyben a civil szervezet irányítása által kitűzött célok minél sikeresebb megvalósításának érdekében a rendelkezésre álló erőforrások legoptimálisabb felhasználására törekszünk. Optimális esetben a menedzsment testület a szervezet irányító testülete által felügyelt, ám attól független.
2011. szeptember 01.
A szept. 23-ai eseményen szó lesz általában a vállalatok fenntarthatósági és CSR teljesítményének értékeléséről, annak szempontjairól, módszereiről, nehézségeiről.
2011. november 11.
A rendezvényre december 12-én kerül sor, a Tempus Közalapítvány irodájában.
2012. augusztus 16.
A céljai már megvannak, de nem tudja, hogy miből tudná megvalósítani? Minden civil szervezetnek a működéshez forrásokra van szüksége. Ha Ön is szeretne még több bevételre szert tenni, hogy szervezete meg tudja valósítani céljait, jöjjön el szakmai rendezvényünkre, ahol szakértő előadóink segítséget nyújtanak Önnek ahhoz, hogy hogyan, milyen eszközökkel és módszerekkel tegyenek szert több bevételre, hogyan végezzék eredményesen a forrásteremtési tevékenységüket.
2016. április 01.
A 7 alkalomból álló Programsorozaton interaktívan és gyakorlatorientáltan mutatják be profi képzők a civil menedzsment fő pilléreit.
2011. augusztus 01.
A NIOK Alapítvány 'Üdvözlünk a civil szektorban' címmel folytatja nonprofit tematikájú programját. Várjuk a nonprofit szervezetek azon munkavállalóit, akik a civil szférában már nem számítanak kezdőnek, azonban szívesen bővítenék projektekkel (tervezés, végrehajtás, elszámolás), önkéntesekkel, adományszervezéssel, pályázatokkal kapcsolatos ismereteiket. A képzés az Üdvözlünk a szektorban alapszintű tanfolyam folytatása, azonban várjuk azok jelentkezését is, akik ezen nem tudtak részt venni, és már rendelkeznek projektasszisztensi gyakorlattal.
2014. március 13.
Országos felmérés eredményeinek bemutatása és civil siker sztorik sztárvendégekkel március 28-án
2010. december 14.
Az Oktatásért Közalapítvány pályázatot hirdet tehetségsegítő szervezetek és a gyermekvédelmi szakellátás intézményei közötti együttműködés támogatására.
2011. november 23.
2011. november 19-én, melyet az önkormányzat a helyi civil szervezetek közérdekű tevékenységének támogatása céljából adott a civilek használatába.
2016. szeptember 13.
Napjainkban a nagyobb civil szervezetek - de akár a kisebbek is - könnyen szembe kerülhetnek a felhalmozódó és nehezen kezelhető kapcsolati rendszer problémájával.
2011. december 01.
Összesen ötvenmilllió forintot adományozott tíz egészségügyi intézménynek, gyermekgondozó szervezetnek és alapítványnak az MVM Csoport.
2016. június 23.
A Civil Centrum Közhasznú Alapítvány szervezésében a jövő héten újra CIVIL VEZETŐK KLUBJA.
2019. szeptember 04.
Pályázati felhívás nonprofit szervezetek számára szakértelmen alapuló pro bono támogatás igénybevételére
2019. május 30.
A Budapesti Civil Információs Centrum rendezvénye június 7-én

Címkék