Találatok a következő címkére: egyesületek hírei

CIVIL WEBTV – Szakmai és önkéntes találkozó

A Nonprofit Média Központ Alapítvány A Civil WebTV a nyilvánosságért c. programjának keretében partnereivel, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségével, valamint a Magyar Szegénységellenes Hálózattal közösen szakmai és önkéntes találkozót szervez az alternatív médiafelület továbbfejlesztése, újabb partnerszervezetekkel való kapcsolatfelvétel és önkéntes tudósítói, illetve gyártáskapacitási hálózatának bővítése érdekében.

Szupervizor

A NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesület segélyvonalas önkéntesekből álló csoportja szupervizort keres rendszeres szupervízióinak megtartására.

Civil Leadership konferencia

November 24-25-én az Élményakadémia Egyesület egy rendhagyó konferenciát szervez Budapesten Civil Leadership - your social footprint matters címmel. (A rendezvény nemzetközi, ezért teljes egészében angol nyelvű.)

környezeti nevelés koordinátor

Szervezetünk egyik legígéretesebb projektjéhez, a Roots & Shoots környezeti nevelési programhoz keresünk egy lelkes és talpraesett önkéntes koordinátort. Ha Te is úgy hiszed, hogy a Föld és a társadalom problémáinak megoldásához a fiatalok lelkesedésén keresztül vezet az út, akkor csatlakozz hozzánk koordinátorként!