Címke: esemény
2011. augusztus 30.
A Kismarosi Teleház Alapítvány és a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány szeretettel meghívja Önt szeptember 15-én!
2015. szeptember 15.
Az ÁRH Magyarország egyik legnagyobb civil eseménysorozata, amelyen több száz szervezet és intézmény, helyi, kistérségi, megyei esemény hívja fel a figyelmet az állampolgári részvétel és a helyi cselekvés fontosságára!
2012. augusztus 16.
A minőségi zene mellett a SZIN a fenntarthatóság és a környezetvédelem elkötelezettje is, aminek bizonyítéka az elnyert Greener Festival Award és a Zöld Fesztivál Díj is. A 2011-ben debütált SZIN Dizájnparton a zöld eszmék és a dizájn házasításának lehetnek tanúi, sőt segítői a SZINezők.
2015. augusztus 06.
Felhívást tett közzé Székesfehérvár Önkormányzata a szeptember 19-én megrendezésre kerülő Civil Nappal kapcsolatban. A civil szervezetek augusztus 19-ig jelentkezhetnek a város hagyományos programjára. Idén szeptember 19-én, szombaton rendezik meg a már hagyományos Civil Napot „Civilek az ifjúságért” mottóval.
2011. július 21.
A képzés célja, hogy az Országos Tranzitfoglalkoztatási Egyesület által megvalósított TÁMOP 5.3.1 projektben kidolgozott hátrányos helyzetű fiatalok komplex kompetenciafejlesztő, felnőttképzésben való részvételre, munkaerő-piaci integrációra irányuló módszertanát a hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozó szakemberek elsajátítsák szakmai ismereteik bővítése érdekében.
2011. július 15.
Műhelymunkák: Női jelenlétért a közéletben
2012. május 03.
Önkéntesnek lenni jó! Új barátokat szerezni és valahová tartozni fantasztikus! Együtt bulizni felejthetetlen! Ha a fenti állításokkal Te is egyetértesz, akkor a MI fesztiválunk a TE fesztiválod is és ott a helyed 2012. június 27 - július 1. között Debrecenben a Kerekestelepi Fürdő és Kempingben a második TÓFESZT-en!
2015. szeptember 01.
Szeptember 3-án a hatvani Grassalkovich Művelődési Házban országos konferencián összegzi a „Többcélú közösségi terek fejlesztése” módszertani fejlesztő projekt tapasztalatait és eredményeit a Nemzeti Művelődési Intézet. A zárókonferencián a 2015. szeptemberében záruló, 105 IKSZT és 3 Agora (Békéscsaba, Kaposvár, Tatabánya) bevonásával megvalósult „Többcélú közösségi terek fejlesztése” projekt eredményeit ismerhetik meg a megjelent szakemberek.
2012. július 02.
Az intézkedés célja, hogy a lakók tenni akarása, belső motivációja sarkallja őket közös életrendjük kialakítására. Az önsegítés és a kölcsönös bizalomban rejlő értékek kiaknázása a célja annak az intézkedésnek, mellyel sérült embereknek vagy sérült embereket nevelő családoknak kialakított közösségi otthont hoznak létre.
2013. augusztus 16.
Nagy számban érkeznek civil szervezetek a Szegedi Ifjúsági Napokra. A fesztivál ugyanis nemcsak a koncertekről szól majd, hanem mindazok az egyesületek is bemutatkoznak, melyek karitatív, kulturális vagy más hasznos tevékenységet folytatnak a Dél-Alföldön.
2015. augusztus 06.
2015-ben is lesz Civil Falu a SZIN fesztiválon, idén közel félszáz szervezet képviselői költöznek ki a Partfürdőre, különleges programokat kínálva a fesztiválozóknak a bulizás mellé.
2014. november 13.
A nov. 27-ei tájékoztatón a résztvevők megismerkedhetnek az alapítvány munkaerő-piaci elhelyezkedést segítő iskolai programjával és a januárban induló módszertani és szakértői képzés sorozatával.
Esemény
2015. szeptember 23.
A KultUnio, Budapest Multikulturális Negyede Alapítvány tagja az Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetségének, akik 2015. október 3-án Civil Korzó néven rendezvényt szerveznek a Klauzál téren.

Címkék