Találatok a következő címkére: esemény

Kistérségi Civil Nap Kismaroson

A Kismarosi Teleház Alapítvány és a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány szeretettel meghívja Önt szeptember 15-én!

Állampolgári Részvétel Hete 2015

Az ÁRH Magyarország egyik legnagyobb civil eseménysorozata, amelyen több száz szervezet és intézmény, helyi, kistérségi, megyei esemény hívja fel a figyelmet az állampolgári részvétel és a helyi cselekvés fontosságára!

Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN)

A minőségi zene mellett a SZIN a fenntarthatóság és a környezetvédelem elkötelezettje is, aminek bizonyítéka az elnyert Greener Festival Award és a Zöld Fesztivál Díj is. A 2011-ben debütált SZIN Dizájnparton a zöld eszmék és a dizájn házasításának lehetnek tanúi, sőt segítői a SZINezők.

Képzés civil szervezeteknek

A képzés célja, hogy az Országos Tranzitfoglalkoztatási Egyesület által megvalósított TÁMOP 5.3.1 projektben kidolgozott hátrányos helyzetű fiatalok komplex kompetenciafejlesztő, felnőttképzésben való részvételre, munkaerő-piaci integrációra irányuló módszertanát a hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozó szakemberek elsajátítsák szakmai ismereteik bővítése érdekében.

Székesfehérvári Civil Nap

Felhívást tett közzé Székesfehérvár Önkormányzata a szeptember 19-én megrendezésre kerülő Civil Nappal kapcsolatban. A civil szervezetek augusztus 19-ig jelentkezhetnek a város hagyományos programjára. Idén szeptember 19-én, szombaton rendezik meg a már hagyományos Civil Napot „Civilek az ifjúságért” mottóval.

Önsegítő közösségi otthon épül Újbudán

Az intézkedés célja, hogy a lakók tenni akarása, belső motivációja sarkallja őket közös életrendjük kialakítására. Az önsegítés és a kölcsönös bizalomban rejlő értékek kiaknázása a célja annak az intézkedésnek, mellyel sérült embereknek vagy sérült embereket nevelő családoknak kialakított közösségi otthont hoznak létre.

TÓFESZT KÖZÖD! Önkéntes Fesztivál

Önkéntesnek lenni jó! Új barátokat szerezni és valahová tartozni fantasztikus! Együtt bulizni felejthetetlen! Ha a fenti állításokkal Te is egyetértesz, akkor a MI fesztiválunk a TE fesztiválod is és ott a helyed 2012. június 27 - július 1. között Debrecenben a Kerekestelepi Fürdő és Kempingben a második TÓFESZT-en!

Többcélú közösségi terek fejlesztése projekt záró konferencia

Szeptember 3-án a hatvani Grassalkovich Művelődési Házban országos konferencián összegzi a „Többcélú közösségi terek fejlesztése” módszertani fejlesztő projekt tapasztalatait és eredményeit a Nemzeti Művelődési Intézet. A zárókonferencián a 2015. szeptemberében záruló, 105 IKSZT és 3 Agora (Békéscsaba, Kaposvár, Tatabánya) bevonásával megvalósult „Többcélú közösségi terek fejlesztése” projekt eredményeit ismerhetik meg a megjelent szakemberek.

Civil falu a SZIN-en

Nagy számban érkeznek civil szervezetek a Szegedi Ifjúsági Napokra. A fesztivál ugyanis nemcsak a koncertekről szól majd, hanem mindazok az egyesületek is bemutatkoznak, melyek karitatív, kulturális vagy más hasznos tevékenységet folytatnak a Dél-Alföldön.

Civil Korzó

A KultUnio, Budapest Multikulturális Negyede Alapítvány tagja az Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetségének, akik 2015. október 3-án Civil Korzó néven rendezvényt szerveznek a Klauzál téren.

Készülődnek az idei SZIN civiljei

2015-ben is lesz Civil Falu a SZIN fesztiválon, idén közel félszáz szervezet képviselői költöznek ki a Partfürdőre, különleges programokat kínálva a fesztiválozóknak a bulizás mellé.