Találatok a következő címkére: esemény

Kistérségi Civil Nap Kismaroson

A Kismarosi Teleház Alapítvány és a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány szeretettel meghívja Önt szeptember 15-én!

Állampolgári Részvétel Hete 2015

Az ÁRH Magyarország egyik legnagyobb civil eseménysorozata, amelyen több száz szervezet és intézmény, helyi, kistérségi, megyei esemény hívja fel a figyelmet az állampolgári részvétel és a helyi cselekvés fontosságára!

Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN)

A minőségi zene mellett a SZIN a fenntarthatóság és a környezetvédelem elkötelezettje is, aminek bizonyítéka az elnyert Greener Festival Award és a Zöld Fesztivál Díj is. A 2011-ben debütált SZIN Dizájnparton a zöld eszmék és a dizájn házasításának lehetnek tanúi, sőt segítői a SZINezők.

Képzés civil szervezeteknek

A képzés célja, hogy az Országos Tranzitfoglalkoztatási Egyesület által megvalósított TÁMOP 5.3.1 projektben kidolgozott hátrányos helyzetű fiatalok komplex kompetenciafejlesztő, felnőttképzésben való részvételre, munkaerő-piaci integrációra irányuló módszertanát a hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozó szakemberek elsajátítsák szakmai ismereteik bővítése érdekében.

Székesfehérvári Civil Nap

Felhívást tett közzé Székesfehérvár Önkormányzata a szeptember 19-én megrendezésre kerülő Civil Nappal kapcsolatban. A civil szervezetek augusztus 19-ig jelentkezhetnek a város hagyományos programjára. Idén szeptember 19-én, szombaton rendezik meg a már hagyományos Civil Napot „Civilek az ifjúságért” mottóval.

TÓFESZT KÖZÖD! Önkéntes Fesztivál

Önkéntesnek lenni jó! Új barátokat szerezni és valahová tartozni fantasztikus! Együtt bulizni felejthetetlen! Ha a fenti állításokkal Te is egyetértesz, akkor a MI fesztiválunk a TE fesztiválod is és ott a helyed 2012. június 27 - július 1. között Debrecenben a Kerekestelepi Fürdő és Kempingben a második TÓFESZT-en!

Önsegítő közösségi otthon épül Újbudán

Az intézkedés célja, hogy a lakók tenni akarása, belső motivációja sarkallja őket közös életrendjük kialakítására. Az önsegítés és a kölcsönös bizalomban rejlő értékek kiaknázása a célja annak az intézkedésnek, mellyel sérült embereknek vagy sérült embereket nevelő családoknak kialakított közösségi otthont hoznak létre.

Többcélú közösségi terek fejlesztése projekt záró konferencia

Szeptember 3-án a hatvani Grassalkovich Művelődési Házban országos konferencián összegzi a „Többcélú közösségi terek fejlesztése” módszertani fejlesztő projekt tapasztalatait és eredményeit a Nemzeti Művelődési Intézet. A zárókonferencián a 2015. szeptemberében záruló, 105 IKSZT és 3 Agora (Békéscsaba, Kaposvár, Tatabánya) bevonásával megvalósult „Többcélú közösségi terek fejlesztése” projekt eredményeit ismerhetik meg a megjelent szakemberek.

Civil falu a SZIN-en

Nagy számban érkeznek civil szervezetek a Szegedi Ifjúsági Napokra. A fesztivál ugyanis nemcsak a koncertekről szól majd, hanem mindazok az egyesületek is bemutatkoznak, melyek karitatív, kulturális vagy más hasznos tevékenységet folytatnak a Dél-Alföldön.

Készülődnek az idei SZIN civiljei

2015-ben is lesz Civil Falu a SZIN fesztiválon, idén közel félszáz szervezet képviselői költöznek ki a Partfürdőre, különleges programokat kínálva a fesztiválozóknak a bulizás mellé.

Civil Korzó

A KultUnio, Budapest Multikulturális Negyede Alapítvány tagja az Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetségének, akik 2015. október 3-án Civil Korzó néven rendezvényt szerveznek a Klauzál téren.