Találatok a következő címkére: gyakornok

Menedzsment gyakornok

A Civil Iránytű Alapítvány menedzsment gyakornokot keres, későbbi főállású munkalehetőség kilátásával.

A NIOK Alapítvány gyakornokot és önkéntest keres

Érdekelnek a nonprofit szervezetek, de nem is tudod, melyik lenne a legérdekesebb számodra? Fontosnak tartod, hogy Magyarországon erős civil szervezetek működjenek? Izgalmasnak tartod a közösségi célú innovációkat, az adománygyűjtés új formáit?

Angol nyelvű klub vezető

A Nőtárs Alapítvány beszédközpontú, az interneten működő, gazdasági témákat feldolgozó angol nyelvű klub vezetésére keres önkéntest vagy gyakornokot.

Szociális gyakornok

A Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága pályázatot hirdet „Szociális gyakornoki pozíció” betöltésére.

szakpolitikai gyakornok

A Habitat for Humanity lakhatási szegénységgel foglalkozó civil szervezet szakpolitikai gyakornokot keres, érdekképviseleti (advocacy) munkájának támogatására.

Gyakornok

Gyakornokokat keres a Szombat szerkesztősége!

Gyakornok

A K-Monitor a közpénzek elköltésének átláthatóságáért küzdő civil iroda. A szervezet a tényfeltáró újságírás és a nyilvánosság erejében hisz, projektjeinek nagy része éppen ezért valamilyen módon kapcsolódik az információs technológiákhoz és a médiához. Az irodát működtető közhasznú egyesület működési alapelvei a nyitottság, függetlenség és a kritikai szemléletmód.

Gyakornok

Az Afrikáért Alapítvány folyamatosan várja egyetemisták és pályakezdők jelentkezését, akik érdeklődnek egy Közép-Afrikával foglalkozó alapítvány munkája iránt, elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás mellett, és szívesen belelátnának egy Afrikában hosszú távú fejlesztési projektekkel, Magyarországon pedig ismeretterjesztő és tolerancianövelő rendezvényekkel foglalkozó szervezet életébe.

Önkéntes kommunikációs referens (gyakornok)

Az elmúlt két év legjobb PR-kampányának díját elnyerő ügynökség, az X Kommunikációs Központ önkéntes kommunikációs referenst keres. Társadalmi ügyek, izgalmas kampányok, szuper csapat, sok munka.