Címke: gyakornok
2012. december 11.
Részmunkaidős (heti 10-12 óra) rendezvényszervező gyakornok állásra várja a jelentkezéseket a Magyar Természetvédők Szövetsége.
2013. április 09.
2016. február 22.
A Civil Iránytű Alapítvány menedzsment gyakornokot keres, későbbi főállású munkalehetőség kilátásával.
2014. december 05.
2015. február 04.
Érdekelnek a nonprofit szervezetek, de nem is tudod, melyik lenne a legérdekesebb számodra? Fontosnak tartod, hogy Magyarországon erős civil szervezetek működjenek? Izgalmasnak tartod a közösségi célú innovációkat, az adománygyűjtés új formáit?
Állás
2016. október 13.
A NIOK Alapítvány gyakornokot keres
2014. október 10.
A SOLS 24/7 főként hátrányos helyzetű helyi közösségek oktatásával foglakozik.
2016. január 11.
A Nőtárs Alapítvány beszédközpontú, az interneten működő, gazdasági témákat feldolgozó angol nyelvű klub vezetésére keres önkéntest vagy gyakornokot.
2014. szeptember 03.
A Habitat for Humanity lakhatási szegénységgel foglalkozó civil szervezet szakpolitikai gyakornokot keres, érdekképviseleti (advocacy) munkájának támogatására.
2016. január 26.
A Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága pályázatot hirdet „Szociális gyakornoki pozíció” betöltésére.
Állás
2015. november 13.
Gyakornokokat keres a Szombat szerkesztősége!
Állás
2010. november 22.
A K-Monitor a közpénzek elköltésének átláthatóságáért küzdő civil iroda. A szervezet a tényfeltáró újságírás és a nyilvánosság erejében hisz, projektjeinek nagy része éppen ezért valamilyen módon kapcsolódik az információs technológiákhoz és a médiához. Az irodát működtető közhasznú egyesület működési alapelvei a nyitottság, függetlenség és a kritikai szemléletmód.
Állás
2016. szeptember 15.
Az Afrikáért Alapítvány folyamatosan várja egyetemisták és pályakezdők jelentkezését, akik érdeklődnek egy Közép-Afrikával foglalkozó alapítvány munkája iránt, elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás mellett, és szívesen belelátnának egy Afrikában hosszú távú fejlesztési projektekkel, Magyarországon pedig ismeretterjesztő és tolerancianövelő rendezvényekkel foglalkozó szervezet életébe.
2015. január 23.
Az elmúlt két év legjobb PR-kampányának díját elnyerő ügynökség, az X Kommunikációs Központ önkéntes kommunikációs referenst keres. Társadalmi ügyek, izgalmas kampányok, szuper csapat, sok munka.
2015. május 06.
Az Institute for Leadership and Entrepreneurship tanszék minden évben szervez egy nyári külföldi félévet „Eastern European Study Abroad” néven, amely során a diákok Budapesten töltenek 4 hetet.

Címkék