Címke: gyakornok
2012. december 11.
Részmunkaidős (heti 10-12 óra) rendezvényszervező gyakornok állásra várja a jelentkezéseket a Magyar Természetvédők Szövetsége.
2013. április 09.
2016. február 22.
A Civil Iránytű Alapítvány menedzsment gyakornokot keres, későbbi főállású munkalehetőség kilátásával.
2014. december 05.
Állás
2016. október 13.
A NIOK Alapítvány gyakornokot keres
2014. október 10.
A SOLS 24/7 főként hátrányos helyzetű helyi közösségek oktatásával foglakozik.
2015. február 04.
Érdekelnek a nonprofit szervezetek, de nem is tudod, melyik lenne a legérdekesebb számodra? Fontosnak tartod, hogy Magyarországon erős civil szervezetek működjenek? Izgalmasnak tartod a közösségi célú innovációkat, az adománygyűjtés új formáit?
2016. január 11.
A Nőtárs Alapítvány beszédközpontú, az interneten működő, gazdasági témákat feldolgozó angol nyelvű klub vezetésére keres önkéntest vagy gyakornokot.
2014. szeptember 03.
A Habitat for Humanity lakhatási szegénységgel foglalkozó civil szervezet szakpolitikai gyakornokot keres, érdekképviseleti (advocacy) munkájának támogatására.
Állás
2010. november 22.
A K-Monitor a közpénzek elköltésének átláthatóságáért küzdő civil iroda. A szervezet a tényfeltáró újságírás és a nyilvánosság erejében hisz, projektjeinek nagy része éppen ezért valamilyen módon kapcsolódik az információs technológiákhoz és a médiához. Az irodát működtető közhasznú egyesület működési alapelvei a nyitottság, függetlenség és a kritikai szemléletmód.
2015. május 06.
Az Institute for Leadership and Entrepreneurship tanszék minden évben szervez egy nyári külföldi félévet „Eastern European Study Abroad” néven, amely során a diákok Budapesten töltenek 4 hetet.
2016. január 26.
A Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága pályázatot hirdet „Szociális gyakornoki pozíció” betöltésére.
2015. január 23.
Az elmúlt két év legjobb PR-kampányának díját elnyerő ügynökség, az X Kommunikációs Központ önkéntes kommunikációs referenst keres. Társadalmi ügyek, izgalmas kampányok, szuper csapat, sok munka.
Állás
2015. november 13.
Gyakornokokat keres a Szombat szerkesztősége!
Állás
2016. szeptember 15.
Az Afrikáért Alapítvány folyamatosan várja egyetemisták és pályakezdők jelentkezését, akik érdeklődnek egy Közép-Afrikával foglalkozó alapítvány munkája iránt, elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás mellett, és szívesen belelátnának egy Afrikában hosszú távú fejlesztési projektekkel, Magyarországon pedig ismeretterjesztő és tolerancianövelő rendezvényekkel foglalkozó szervezet életébe.

Címkék