Címke: képzés
2012. március 01.
Kódszám: TÁMOP-3.1.5/12. Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a „Pedagógusképzés támogatása” című kiemelt projekt dokumentációja.
2014. augusztus 28.
Az Artemisszió Alapítvány Interkulturális kompetenciafejlesztést célzó képzést szervez a közigazgatási, a közszolgáltatási és a szociális tevékenységet ellátó állami-, civil- és versenyszférában dolgozó szakemberek, leendő szakemberek számára.
2011. február 16.
2015. május 13.
június 3-án a Brit, a Francia, a Holland és a Német Nagykövetség valamint az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete egy a non-profit szervezeteknek támogatási lehetőségeket felvázoló és helyi, valamint nemzetközi jó gyakorlatokat bemutató egész napos „workshop”-ot rendez a Budapesti Brit Nagykövetség épületében Nincs Lehetetlen: A fenntartható NGO címmel.
2014. szeptember 27.
A Magyar Ösztöndíj Bizottság Irodája pályázatot hirdet 2015. évi nyári egyetemi kurzusok szervezésére és lebonyolítására magyar mint idegen nyelv, hungarológiai és tematikus képzések témakörben.
2012. február 06.
Az eljövendő évek vélhetően a civil szervezetek alkalmazkodó készségét rendkívüli módon próbára teszik majd. Ehhez olyan vezetőkre van szükség, akik a küldetés megtestesítése mellett magát a szervezetet is jól összefogják, menedzselik és fejlesztik, biztosítják eredményességét és fenntarthatóságát. Célunk az eddigi legátfogóbb, legteljesebb képzési program megvalósítása civil szervezetek vezetőinek és kulcs-munkatársainak.
2016. augusztus 30.
Az Információs és Lelkisegély Szolgálat 2016. őszén is elindítja telefonos és chat operátor képzését felnőttek számára.
2012. szeptember 10.
A magyar startup sztár, a Prezi újít a csapatépítésben is, amennyiben a tréninget valós segítségnyújtással közi össze. A Facebookon keresnek olyan közösséget, amelynek segítségére lehetnek közösségi épületek felújításában. A rendhagyó csapatépítésnek a valós segítség nyújtása mellett a hagyományos tréningekre általában jellemző másnaposság elmaradása is hozadéka lehet.
2013. május 07.
A képzés célja az Iskolai Közösségi Szolgálattal (IKSZ) kapcsolatos ismeretek átadása, a közösségi szolgálatot teljesítő diákok fogadásának, koordinálásának, az iskolával történő együttműködés módszerének átadása. Cél továbbá, hogy a résztvevő szervezetek (civil szervezetek, állami és önkormányzati intézmények) az IKSZ programok befogadására felkészült szervezetekké váljanak a képzési program végére.
2011. június 14.
Megérett az EPER!

Címkék