Címke: PR
2011. szeptember 01.
A szept. 23-ai eseményen szó lesz általában a vállalatok fenntarthatósági és CSR teljesítményének értékeléséről, annak szempontjairól, módszereiről, nehézségeiről.
2011. november 11.
A rendezvényre december 12-én kerül sor, a Tempus Közalapítvány irodájában.
2011. augusztus 01.
A NIOK Alapítvány 'Üdvözlünk a civil szektorban' címmel folytatja nonprofit tematikájú programját. Várjuk a nonprofit szervezetek azon munkavállalóit, akik a civil szférában már nem számítanak kezdőnek, azonban szívesen bővítenék projektekkel (tervezés, végrehajtás, elszámolás), önkéntesekkel, adományszervezéssel, pályázatokkal kapcsolatos ismereteiket. A képzés az Üdvözlünk a szektorban alapszintű tanfolyam folytatása, azonban várjuk azok jelentkezését is, akik ezen nem tudtak részt venni, és már rendelkeznek projektasszisztensi gyakorlattal.
2011. december 08.
Előadás és beszélgetés december 15-én, Budapesten.
2015. szeptember 08.
Az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) közösen (Szervezők) 2015. november 20-án KreatOn címmel egynapos kreatív maratont szervez. Az esemény a célja, hogy e felhívás keretében kiválasztott civil szervezetek számára, magyarországi vezető reklámügynökségi csapatok révén kommunikációs, arculati, holnapfejlesztési támogatást biztosítsunk.
Esemény
2016. január 20.
A PR Rapid Randi célja, hogy féléves pro bono alapú együttműködés alakuljon ki civil szervezetek és PR ügynökségek, szakemberek között.
2011. november 23.
2011. november 19-én, melyet az önkormányzat a helyi civil szervezetek közérdekű tevékenységének támogatása céljából adott a civilek használatába.
2010. december 03.
2017. március 14.
A HAT Alapítvány és szakmai partnerei, a Magyar Adományozói Fórum és a Magyar Public Relations Szövetség tisztelettel meghívják a Mentés Másként! – Első Közösségi Felelősségvállalási konferencia és az Együttműködés Másként Közösségi kiállítás és expo rendezvényre.
2012. január 13.
A társadalmilag felelős vállalati viselkedés (CSR) és a versenyképesség fogalmát sok tanulmányban összekapcsolják, de az ötlet valójában nincs gyakorlati bizonyítékokkal alátámasztva.
2013. május 16.
A Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Szövetség szervezésében június 5-6-án.

Címkék