Képzések
Képzés
A második ingyenes alapszintű angol önképzőkör is elindul a Nőtárs Alapítványnál
ÁPR
24


1076

Esemény időpontja: 2016. április 24.

Mert angolul érteni, beszélni, írni és olvasni tudni kell. Te is így gondolod? Ha igen, szeretettel várunk a Nőtárs Angol Önképzőkörbe.

A sikeres első után elindul a második alapszintű angol önképzőkör a Nőtárs Alapítványnál. 

Mit szeretnénk elérni?

A Nőtárs Angol Önképzőkör célja, hogy támogassa és megerősítse a nőket az angol nyelv tanulásában. Az önképzőkörben az angol megértésének, a szókincs bővítésének és a beszédkészségnek a fejlesztését tartjuk a legfontosabbnak.

Mit csinálunk az angol önképzőkörben?

A Nőtárs Angol Önképzőkörben olvasunk, videókat vagy hangfelvételeket hallgatunk, játszunk a szavakkal és egyre többet angolul beszélgetünk. Kiemelten foglalkozunk a nyelvtannal és a szótanulással. A tananyagot mi biztosítjuk.

Milyen szintű angoltudás szükséges?

Az alapszintre azokat várjuk, akik már legalább egy félévig tanultak angolt. Az újrakezdők is bátran jelentkezzenek.

Ki vezeti a második alapszintű angol önképzőkört?

A Nőtárs Angol Önképzőkört az alapítvány önkéntesei vezetik.

Gabriella az angolt tanulásra, tanításra, olvasásra, fordításra és beszélgetésre használja. Személyes tapasztalata, hogy az angoltudás az Internet adta lehetőségekkel együtt új utakat nyithat a tanulásban, a szakmai és a személyes fejlődésben.

Örömmel tanít, és a Nőtárs Alapítvány adta lehetőséggel élve, szeretne másoknak is segíteni nyelvtanulási és ezen keresztül egyéb céljaik elérésében.

Várja a bátor és félénk, idősebb és fiatal, tapasztalt és kevésbé tapasztalt nyelvtanulókat a csoportba, mert egymást segítve mindenki könnyebben legyőzheti a nyelvtanulás kezdeti kisebb-nagyobb akadályait.

Mikor vannak az alapszintű angol önképzőkör napok?

Gabriella az angol ALAPSZINTŰ NYELVTANOZÓ önképzőkört hétfőn délelőttönként tartja 11 órától 12 óráig.

Mikor vannak az első órák?

A második ingyenes alapszintű nyelvtanozó csoport elindul 2016. április elején, melyre már lehet jelentkezni a Nőicégek.hu honlapon az önképzőkör menüpontban található online adatlap kitöltésével. Minden további lényeges információ az oldalon olvasható - részletek itt: www.noicegek.hu/p/notars-angolorak

Meg akarsz tanulni angolul? 

Ha igen, várunk, jelentkezz most! Címkék

Törvénytár
2011. évi CLXXV. törvény
Törvénytár
2013. évi V. törvény (új Polgári Törvénykönyv)
Kiadvány
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által összeállított kiadvány a civil szervezetek számára kívánja megkönnyíteni azt a jogszabályi átállást, mely az egyesülési jogról, a köz ...
Törvénytár
350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet
Kiadvány
Címkék