Képzések
Képzés
Beavatás a Beavatásos Népfőiskola gyakorlatába és módszertanába
NOV
19


535

Esemény időpontja: 2018. november 19.
Helyszín: Vértesacsa, Falugondnokok Háza

Szeretettel meghívjuk Önt és falu-közösségfejlesztéssel, kultúra közvetítéssel, nem formális felnőttképzéssel, népfőiskolával foglalkozó (elsősorban fiatal) munkatársait, kulturális önkénteseket, civil szervezetek képviselőit a FELAM – Felnőttképzési Alapmodell- Beavatásos Népfőiskola c. felkészítő képzésére, amelyet a Falufejlesztési Társaság "Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével" c. projekt keretében szervez.

Kedves Hölgyem/Uram!

Kedves leendő részvevő!

Szeretettel meghívjuk Önt és falu-közösségfejlesztéssel, kultúra közvetítéssel, nem formális felnőttképzéssel, népfőiskolával foglalkozó (elsősorban fiatal) munkatársait, kulturális önkénteseket, civil szervezetek képviselőit a FELAM – Felnőttképzési Alapmodell- Beavatásos Népfőiskola c. felkészítő képzésére, amelyet a Falufejlesztési Társaság

"Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével" c. projekt keretében szervez.

A bentlakásos, egyhetes felkészítő képzés szervezését, lebonyolítását a Falufejlesztési Társaság a Budapest-környéki Népfőiskolai Szövetséggel együttműködve valósítja meg.  

Mellékelve küldöm a FELAM – Felnőttképzési Alapmodell- Beavatásos Népfőiskola c. felkészítő képzéssel kapcsolatos programtervét.

Az egyhetes bentlakásos felkészítő képzésünket Vértesacsán, a Falugondnokok Házában valósítjuk meg 2018 nov.19-25 között. A részvevők számára étkezést, szállást térítésmentesen biztosítunk. Felkészítő, bentlakásos képzésünkre 20-22 érdeklődőt tudunk fogadni.

Kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken jelezzék részvételi szándékukat, nevük és telefonszámuk/ e-mail címük megadásával. További információk az alábbi elérhetőségeken kérhetők Nagy Júliától.

Megjelenésükre és részvételükre számítva,

Üdvözlettel:

Nagy Júlia

Falufejlesztési Társaság – népfőiskolai tagozatvezető,
8089 Vértesacsa, Kossuth u.1.
Levélcím: 1051 Bp.Zrínyi u.16.                    
Mobil: +36 30 688 374
E-mail: bknsz@t-online.hu
Kiadvány
Kiadvány
A kötet az első magyar nyelven megjelent közösségszervezéssel kapcsolatos szöveggyűjtemény
Kiadvány
Kiadvány
Ez a könyv olyan szakmai kérdésekkel foglalkozik, amelyek eddig legfeljebb csak elemeiben jelentek meg a közösségfejlesztés és a közösségi munka hazai szakirodalmában.
Kiadvány
Címkék