Események
Esemény
CIVIL INFO – NEA 2019 - tájékoztató rendezvény
NOV
30


689

Esemény időpontja: 2018. november 30.
Helyszín: Háló Közösségi és Kulturális Központ (1052 Budapest, Semmelweis u. 4.)

A nagy érdeklődésre tekintettel ismételten megrendezzük a „CIVIL INFO – NEA 2019” tájékoztató rendezvényt a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárságával és a Háló Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület támogatásával, melyre várjuk Önöket szeretettel.

Időpont:
2018. november 30., péntek, 14:0016:00 (regisztráció 13:30-tól)

Kérjük, hogy részvételi szándékát a cic@szazadveg.hu email címen jelezze a civil szervezet és a résztvevő nevének megadásával!

Amennyiben kérdése merül fel a rendezvény témájához kapcsolódóan, kérjük küldje el a cic@szazadveg.hu email címre, hogy továbbíthassuk a Miniszterelnökség munkatársainak!

Program:

Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár, Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárság – előadás a civil területet érintő célokról, kihívásokról

Dr. Kecskés Péter főosztályvezető, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya – előadás a civil területet érintő jogszabályokról

Furka Ágnes döntéstámogatási referens, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya – tájékoztató a helyi, vagy területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatásáról, valamint a Nemzeti Együttműködési Alap 2019-ben bevezetendő egyéb változásairól (gyakorlati bemutatóval)

forrás: Budapesti Civil Információs Centrum
Címkék