CivilTech
Események
Esemény
Civil Csoport Hétvége 2017
MÁR
31


948

Esemény időpontja: 2017. március 31.
Helyszín: Siófok

Civil Csoport Hétvége (CCH) néven minden tavasszal tartanak egy három napos workshopot, ahol a résztvevők saját élményeiken keresztül tapasztalhatják meg, sokféle szempontból és szemszögből, hogy milyen kihívásokat jelent csoportokban, társadalomban élni és együtt élni.

Hét évvel ezelőtt pszichoterapeuta szakemberek egy csoportja úgy döntött, hogy elindít egy kísérletet, amelyben az általuk ismert, jól működő csoportterápiás módszereket a társadalmi önismeret fejlesztésére, a civil társadalom megerősítésére használja föl.

Azóta Civil Csoport Hétvége (CCH) néven minden tavasszal tartanak egy három napos workshopot, ahol a résztvevők saját élményeiken keresztül tapasztalhatják meg, sokféle szempontból és szemszögből, hogy milyen kihívásokat jelent csoportokban, társadalomban élni és együtt élni. A CCH a társadalmi önismeret fejlesztését segíti. Társadalmi kérdésekre csoportdinamikai válaszlehetőségeket kínál. https://civilcsoporthetvege.com/2016/02/25/tarsadalmi-kerdesek-csoportdinamikai-valaszok/

A csoportműködés és az egyéni tapasztalatok feldolgozásának kereteit kis- közép- és nagycsoportok vezetésében tapasztalt szakemberek biztosítják, az esemény gazdája a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület (MACSOPE).

2017-ben március 31- április 1-2-én tartják meg a Civil Csoport Hétvégét Siófokon.

A rendezvény nevében szereplő „civil” szó több mindent jelent a számunkra. Jelenti azt, hogy civil szervezet (MACSOPE) projektje. Azt, hogy a stáb szaktudását használva, de civil önkéntesként dolgozik benne 7 éve. Azt, hogy civileket várunk, azaz olyanokat, akik a civil társadalmi felelősség vállalást komolyan veszik, és érdeklődnek a társadalmi önismeret bonyodalmai iránt. Tehát mindenkit várunk, akinek most felkeltettük az érdeklődését!

Részletes tájékoztatóért kattintson ide:

https://civilcsoporthetvege.com/ 
https://www.facebook.com/CivilCsoportHetveg/?fref=ts  Címkék
nonprofit.hu kérdőív

Egyesület
Egyesület alapításának szabályai az alapítás menete, a működés legfőbb pontjai.
Alapítvány
Alapításhoz szükséges tudnivalók, teendők.
Mindennapi működtetés
Kiadvány
Kiadvány
Címkék