nonprofit.hu kérdőív
Események
Esemény
Civil Reggeli Programsorozat - Alternatív Finanszírozás
FEB
21


492

Esemény időpontja: 2017. február 21.
Helyszín: MagNet Közösségi Ház - Andrássy út 98 – Belső Udvar

Várunk, hogy tarts velünk, hogy együtt dolgozzuk fel az Alternatív Finanszírozás témát a Civil Reggeli Programsorozat harmadik alkalmán, február 21.-én kedden 8:00-kor.

„Van-e élet a pályázatokon és az 1%-os kampányokon túl? Miként támaszkodhatsz a szervezetemet körülvevő közösségekre? Hogyan vonhatod be kreatív módon az önkénteseidet a forrásteremtésbe?”

Várunk, hogy tarts velünk, hogy együtt dolgozzuk fel az Alternatív Finanszírozás témát a Civil Reggeli Programsorozat harmadik alkalmán, feburár 21.-én kedden 8:00-kor.

Előadónk:

Meghívott Szervezetek:

Két meghívott civil szervezettel kerekasztal beszélgetésben közösen interaktívan, az életből hozott gyakorlatban megvalósult példák segítségével járjuk körbe az Alternatív Finanszírozás témakörét.

Majd kötetlen ismerkedéssel és közös reggelizéssel teremtünk platformot a szervezetek és a szakemberek találkozására. A képzők minden esetben önkéntes alapon adják tudásukat, Te a reggeli árát fizeted.

Várunk tehát, hogy tarts velünk:

Február 21.-én 8:00 és 10:00 között, a MagNet Közösségi Ház - Andrássy út 98 – Belső Udvarában
A Reggeli ára 1.500Ft/fő, az esemény regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tudsz megtenni:

https://goo.gl/lMONwE

Csatlakozz hozzánk!Címkék
nonprofit.hu kérdőív

Egyesület
Mindennapi működtetés
A pénzkezelés, gazdálkodás nagyon fontos eleme a civil szervezetek működésének, annak ellenére, hogy a szervezetnek nem a pénzszerzés a célja.
Forrásszervezés
Egy civil szervezet számára mielőtt belekezd a pályázatírásba fontos, hogy meghatározza a stratégiáját, hogy aztán azt a mindennapi életében alkalmazza. A stratégia segíti hoz ...
Forrásszervezés
Forrásszervezés
Címkék