Események
Esemény
Civil tájékoztató fórum a legújabb pályázati lehetőségekről
SZE
03


224

Esemény időpontja: 2019. szeptember 03.
Helyszín: Székesfehérvári Városháza Díszterme

Székesfehérvárra érkezik a CIVIL INFO – NEA 2020 című országos tájékoztató rendezvénysorozat.

Székesfehérvárra érkezik a CIVIL INFO – NEA 2020 című országos tájékoztató rendezvénysorozat

kép forrása: szekesfehervar.hu

Szeptember 3-án, kedden 9.00 és 12.00 óra között a Városháza Dísztermében rendez fórumot a Miniszterelnökség, hogy tájékoztassa a civil szervezeteket a legújabb pályázati lehetőségekről.

A székesfehérvári fórum a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága és az Echo Innovációs Műhely – mint a Fejér Megyei Civil Információs Centrum cím birtokosa – közös rendezésében valósul meg.

A programon szó lesz a civil területet érintő aktualitásokról, a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2019. évi pályázatainak tapasztalatairól, valamint a megvalósult fontosabb programokról és rendezvényekről, továbbá a civil szervezetek helyzetéről a legújabb statisztikai adatok tükrében. Legfontosabb programpontként tájékoztatják a résztvevőket a NEA 2020. évi összevont, egyszerűsített és normatív pályázatairól.

A program mindenki előtt nyitott, a Miniszterelnökség munkatársai és a szervezők kérik, hogy az érdeklődők a cic@echomail.hu e-mail címen, nevük és szervezetük megadásával jelezzék a részvételi szándékukat.

forrás: szekesfehervar.hu
Kiadvány
Kiadvány
Tavaly a magyar lakosság harmada végzett aktívan önkéntes tevékenységet...
Kiadvány
Kiadvány
A klasszikus civil szervezetek (alapítványok és egyesületek) 2013-as bevételeinek taglalása és összehasonlítása a 2012-es bevételekkel, különös tekintettel az adományokból szá ...
Kiadvány
Címkék