Események
Esemény
Európa a polgárokért információs nap
FEB
06


339

Esemény időpontja: 2019. február 06.
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

A Tempus Közalapítvány információs napot szervez az Európa a polgárokért programról, külön kiemelve a városok hálózatai projekteket.

Időpont: 2019.02.06. (szerda) 10:00-12:30 óráig

  • Melyek a program új pályázati határidői?
  • Milyen célkitűzései és prioritásai vannak?
  • Mire kell figyelni a pályázat előkészítése során?
  • Hogyan lehet elkerülni a leggyakoribb hibákat?

Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a pályázati információs napon, ahol a városok hálózatai projektekkel - vagyis azzal a pályázattípussal, amely következő beadási határideje március eleje - kiemelten is foglalkozunk. Emellett szó lesz az Európa a polgárokért program felépítéséről, újdonságairól, általános és kiemelt célkitűzéseiről, különös figyelmet fordítva a 2019-re vonatkozó megújult pályázati határidőkre és prioritásokra. A főként gyakorlati információkra fókuszáló rendezvények során a korábban megvalósított jó példák és módszertani ötletek bemutatására, valamint a pénzügyi tudnivalók ismertetésére is sor kerül.

A rendezvényre szeretettel várjuk települések, városok, helyi és regionális állami hatóságok, testvérvárosi bizottságok, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezetek, civil társadalmi szervezetek, valamint oktatási, kulturális és kutatóintézetek képviselőit. Vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért programban.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

forrás, bővebben, jelentkezés: tka.hu
Törvénytár
2011. évi CLXXV. törvény
Kiadvány
Kiadvány
A klasszikus civil szervezetek (alapítványok és egyesületek) 2013-as bevételeinek taglalása és összehasonlítása a 2012-es bevételekkel, különös tekintettel az adományokból szá ...
Kiadvány
Kiadvány
Címkék