Események
Esemény
Európa jövője – Az Európa a polgárokért program pályázóinak szemével
OKT
19


283

Esemény időpontja: 2017. október 19.
Helyszín: Aranytíz Kultúrház (1051 Budapest, Arany János u. 10.)

A konferencia célja, hogy – a tavalyi évhez hasonlóan – a széles közönséggel is megismertesse a projektekben zajló munkát, megosztva a mások számára is értékes eredményeket és tapasztalatokat.

A rendezvény központi témája az Európa a polgárokért program egyik kiemelt prioritásához, az Európa jövőjéről folytatott eszmecseréhez kapcsolódik. A szakmai előadások és kerekasztal beszélgetés mellett interaktív műhelymunkák során lehetőség lesz megismerkedni az Európa a polgárokért programban támogatást nyert projektekkel is.

Időpont: 2017. október 19. (10:00-15:00)
Helyszín: Aranytíz Kultúrház (1051 Budapest, Arany János u. 10.)

A konferenciára várjuk önkormányzatok, civil szervezetek, oktatási intézmények, önkéntességgel foglalkozó szervezetek képviselőit, valamint az európai uniós kérdések iránt érdeklődő aktív polgárokat.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A regisztráció a Tempus Közalapítvány honlapján található online jelentkezési lapon végezhető el, a rendezvények menüpont alatt:

http://www.tka.hu/rendezveny/8227/europa-jovoje-az-europa-a-polgarokert-program-palyazoinak-szemevel

Ugyanitt a konferencia programja is megtalálható.
Segítenék
Ha van olyan társadalmi ügy, ami szívünknek kedves, és szeretnénk új tapasztalatokat szerezni, tudásunkat a jó ügy érdekében kamatoztatni, akkor ennek egy kézenfekvő és gyakor ...
Mindennapi működtetés
Mindennapi működtetés
A civil szervezetek több forrásból és több helyről részesülhetnek pályázati támogatásban. Az elszámolások módja annyiféle, ahány pályáztató létezik.
Foglalkoztatás
Címkék