Események
Esemény
Forrás Konferencia
ÁPR
21


375

Esemény időpontja: 2017. április 21.
Jelentkezési határidő: 2017. április 10.
Helyszín: Tata, Öreg Tó Club Hotel (Fáklya u. 4.)

Rendezvény főleg gyermekvédelemben dolgozó, hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozó szakembereknek, vagy inspirálódni vágyó tanároknak, trénereknek és tanulni vágyóknak.

A Forrás Konferencia valós, gyakorlatias eszközöket kínál a hátrányos helyzetű fiatalokkal, gyerekekkel foglalkozó szakemberek/segítők szakmai gazdagodásához saját élményen keresztül. A konferencia középpontjában az élménypedagógia és a tapasztalati tanulás eszközeinek gyermekvédelemben történő alkalmazási lehetőségei állnak.

Célunk a szakmai fejlődési lehetőségek biztosítása mellett a résztvevők kapcsolódásának támogatása, illetve olyan keretek megteremtése, amik lehetővé teszik a szakmai és lelki felfrissülést, inspirációt.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a konferencián megoszthatjuk tapasztalatainkat, jó gyakorlatainkat, melyeket a Tavaszi Szél elnevezésű 2,5 éves projektben szereztünk. A projektet a Dévai Szent Ferenc Alapítvány, az Outward Bound Romania, a Rákospalotai Leánynevelő Intézet és az Élményakadémia Egyesület valósították meg.

További információ:

http://elmenyakademia.hu/forras_konferencia/

Ugyanakkor önkénteseket is szívesen látunk ezen a konferencián, melyre az alábbi linken lehet jelentkezni 

Jelentkezz önkéntesnek a Forrás Konferenciára!Címkék
nonprofit.hu kérdőív

Címkék