Események
Esemény
Információs nap a Cégkapu regisztrációról Gyöngyösön
SZE
29


1014

Esemény időpontja: 2017. szeptember 29.
Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 28.
Helyszín: Mátra Honvéd Kaszinó (Gyöngyös, Fő tér 9.)

Az EGRI NORMA ALAPÍTVÁNY és Heves Megyei Civil Információs Centrum tisztelettel meghívja a Cégkapu regisztrációval kapcsolatos Partnerségi Információs Napjára

MEGHÍVÓ
Az EGRI NORMA ALAPÍTVÁNY és Heves Megyei Civil Információs Centrum tisztelettel meghívja a Cégkapu regisztrációval kapcsolatos Partnerségi Információs Napjára:

Időpont: 2017. szeptember 29. (péntek) 11.00
Helyszín: Mátra Honvéd Kaszinó
(Gyöngyös, Fő tér 9.)

Minden civil szervezetnek KÖTELEZŐ a Cégkapura regisztrálnia, legkésőbb 2018. január 1-ig! Ezután már csak ezen keresztül tudnak hivatalos ügyekben dokumentumokat küldeni, és a hatóságok is csak így kommunikálnak a szervezettel, a nem regisztráltak pedig szankciókra számíthatnak.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a normaalapitvany@gmail.com e-mailcímen megtehet, legkésőbb szeptember 28-ig!

Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy mindenki, aki a regisztrációt el kívánja végezni, hozzon magával pendrive-on vagy eredetiben egy hatályos bírósági kivonatot VAGY létesítő okiratot, egy aláírási címpéldányt, valamint ha nem a hivatalos képviselő végzi el a regisztrációt, egy meghatalmazást!


A REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTELEZŐ AZ ÜGYFÉLKAPU MEGLÉTE!
Törvénytár
2011. évi CLXXV. törvény
Törvénytár
2013. évi V. törvény (új Polgári Törvénykönyv)
Kiadvány
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által összeállított kiadvány a civil szervezetek számára kívánja megkönnyíteni azt a jogszabályi átállást, mely az egyesülési jogról, a köz ...
Törvénytár
350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet
Kiadvány
Tavaly a magyar lakosság harmada végzett aktívan önkéntes tevékenységet...
Címkék