CivilTech
Képzések
Képzés
Képzési lehetőség a Kürt Akadémiánál!
ÁPR
17


187

Esemény időpontja: 2019. április 17.
Jelentkezési határidő: 2019. április 10.

A digitalizáció nem válogat. A civil szervezetek marketing szakembereinek is egyre fontosabb lesz, hogy lépést tartsanak a változásokkal és magabiztos, használható tudást szerezzenek a piackutatás, a digitális analitika, a márkaépítés és pozícionálás, az aktivitástervezés, a csatornamenedzsment, a tartalomelőállítás és a történetmesélés területein.

A Magyarországon egyedülálló tanulási lehetőséget kínáló KÜRT Akadémia idén 10 éves. Ez alkalomból tíz civil szervezet számára féláron kínáljuk a 64 órás, Intelligent Marketing képzésünket. A képzésben résztvevők a legjobb hazai szakértőktől tanulhatnak elméleti és gyakorlati ismereteket, élesben tesztelt módszereket és alkalmazandó technikákat. A képzés során a hallgatók teljes körképet kapnak a legújabb trendekről, áttekintik az adatalapú marketing eszköztárát és megismerkednek a digitális marketingeszközök legújabb generációival.

A képzés kedvezményes díja: 320.000FT + Áfa. 

Képzés indulása: április 17.

Jelentkezési határidő: április 10.

A képzés hossza: 2 félév, 4 modul, 16 alkalom, 64 óra

Képzési alkalmak: szerda 14-18 óráig

További részletek: https://kurtakademia.hu/kepzesek/intelligent-marketing

Érdeklődni: Csanda Gergely, gergely.csanda@kurtakademia.hu
Törvénytár
2011. évi CLXXV. törvény
Törvénytár
2013. évi V. törvény (új Polgári Törvénykönyv)
Kiadvány
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által összeállított kiadvány a civil szervezetek számára kívánja megkönnyíteni azt a jogszabályi átállást, mely az egyesülési jogról, a köz ...
Törvénytár
350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet
Kiadvány
Címkék