Képzések
Képzés
Kétnapos projekttervező képzés
MÁR
24


711

Esemény időpontja: 2018. március 24.

Szeretnél jó pályázatokat írni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Jó lenne, ha ​az ötletekből reális projektek születnének? Szeretnél​ hatékonyabban együtt dolgozni a csapatoddal? Gyere el a kétnapos projekttervező képzésünkre!

A NIOK Alapítvány ​

​együttműködésben

Nun András pályázati szakértővel képzést indít

A képzés időpontja: 2018. március 24-25. ​9 és 17 óra között
A képzés helye: Budapest 

A kétszer nyolcórás alkalomból álló képzésen átvesszük a legfontosabb kérdéseket, amelyeket tisztázni kell ahhoz, hogy jól átgondolt projekttervünk szülessen. ​ ​    ​

A második nap végére minden kiscsoport elkészíti saját projektjének vázlatát, amely ​egy pályázat alapja lehet, és amelynek logikai felépítése a későbbiekben igazodási pontként segít további projektek tervezésében.​

„A pályázat verseny. A több ezer értékelt pályázat és több tucatnyi bíráló bizottsági ülés megtanított arra, hogy mik a legfontosabb kérdések, melyekre választ vár az, aki dönt a pályázatunkról. Több száz támogatott és általam leszerződött, végig kísért projekt pedig arra, hogy mik azok a buktatók, amelyek veszélyeztetik egy-egy papíron még elég jónak tűnő projekt sikeres megvalósítását. Ezeket a tudásokat is megosztom példákon keresztül a képzés során.”​​
„A képzés nem egyszerű előadás, sokkal inkább közös munka, ahol gyakorlatokon keresztül átadom a szükséges módszereket és tudást, rövid előadások és bemutatott példák után kiscsoportokban dolgozunk.

Nun András​, képző

A képzés elvégzéséről igazolást állítunk ki.

A képzés díja: 40 ezer forint/fő, melynek fele a jelentkezést követően előlegként befizetendő, a második részletet pedig a képzést követően kérjük befizetni.

Mint annyi minden, a projektek tervezése is sokkal hatékonyabb, jobb csapatban.

Amennyiben a szervezetben vagy annak környezetében többen vannak, akiknek hasznos lenne a képzés, jelentkezzenek együtt kedvezményes áron!

Két fő esetén 35 ezer, három fő esetén 30 ezer forint per fő a képzési díj.

Jelentkezés itt: http://bit.ly/2wRurAT

A képzés honlapja: https://www.facebook.com/projekttervezes/

 A regisztrációt követően mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

​Nun András, a képzés vezetője:
"Több mint húsz éve dolgozom a civil szektorban, mint pályázatok értékelője, bíráló bizottsági tag, elsősorban humán fejlesztési programok felelőse. Ötödik éve vezetem Magyarország egyik legrégebbi, civil szervezetét, az Autonómiát. Ezen túl önkéntes társaimmal, saját – művészeti területen aktív – alapítványunkkal az Ultrahanggal 17 éve valósítunk meg egy többnapos, főként EU-s támogatásból szervezett zenei fesztivált, az UH Festet.”

„Évente 8-10 projekttervező képzést tartok, eddig több mint 1 000 résztvevőt képeztem.”

Amennyiben kérdése van, keressen bátran!

nun@autonomia.hu
+36 20 801 9073
Címkék