Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Környezetvédelmi civil kezdeményezés - Zöldgömb fesztivál!

Annak érdekében, hogy  megóvjuk jövőnket és unokáink számára is élhető bolygót hagyjunk örökül, változtatnunk kell életmódunkon! Ehhez kíván ismereteket nyújtani, hasznos tanácsokat adni és jógyakorlatokkal szolgálni látogatóinak A Földgömb magazin ingyenes, családi rendezvénye a Zöldgömb Fesztivál: 2017 október 17-én, szombaton, Budapesten, az Akvárium Klubban.

Szakértő előadók és civilszervezetek segítségével kívánnak a szervezők pozitív példákat és információkat nyújtani a fesztiválon, a következő témákat érintve: hightech („zöld”-energia, intelligens otthon, zöldház, elektromos járművek), múlt és hagyomány (talajkímélő földművelés, permakultúra, biokertészet, gyógynövények, tájfajták), megosztáson alapuló gazdaság, közösségi összefogás.

A hiteles előadások,  a kiállítók mini programjai, a családok aktív bevonását megvalósító 7Próba játék és a központi eseményként  szereplő Ozone Zöld-díj átadása együttesen garantálják  kicsiknek és nagyoknak is  a jó szórakozást. Kiállítóink érdekes feladatokkal készülnek, ahol mindenki próbára teheti tudását, ügyességét. A szerencsés résztvevőket értékes ajándékok várják  a 7Próba játék sorsolásán !

A részletes programért látogasson el a www.zoldgombfesztival.hu  weboldalunkra.

ZÖLDGÖMB Fesztivál – Lefaragjuk a lábnyomodat!