Események
Esemény
Közösség Konferencia 2018
NOV
09


1277

Esemény időpontja: 2018. november 09.
Helyszín: Kunbábony, Civil Kollégium

Széteső társadalom. Tetszhalott közösségek. Széthulló családok. Létbizonytalanság. Egyre nyíló társadalmi olló. A diagnózist tudjuk, de mit tehetünk a gyógyulásért? S lehetséges –e gyógyulás?

A Közösségfejlesztők Egyesülete 2018-ban is megrendezi éves Közösség konferenciáját, melyen a fenti kérdésekre keressük a választ. Sok úton elindultunk már, sokszor ütköztünk falakba, és sok eszközünk használhatatlannak bizonyul manapság. Ezért tovább keressük azokat a módszereket és eszközöket, melyek a mai magyar valóságban relevánsak, és hasznosak lehetnek azok kezében, akik még hisznek abban, hogy közünk van egymáshoz, és hogy a közösségek fogalma és valósága nem eldobható. A konferencia résztvevőivel az áthidaló társadalmi tőke fogalmához kapcsolódó elméleti és gyakorlati aspektusokat járjuk körbe.

https://www.facebook.com/events/243584479670144/

http://kofe.hu/8-hirek-aktualitasok/117-kozosseg-konferencia-2018

 
Kiadvány
Kiadvány
A kötet az első magyar nyelven megjelent közösségszervezéssel kapcsolatos szöveggyűjtemény
Kiadvány
Ez a könyv olyan szakmai kérdésekkel foglalkozik, amelyek eddig legfeljebb csak elemeiben jelentek meg a közösségfejlesztés és a közösségi munka hazai szakirodalmában.
Kiadvány
"A KÖZÖSSÉG DICSÉRETE" címmel jelent meg a 25 éves Közösségfejlesztők Egyesületének jubileumi kötete, melyet Gergely Attila Előszavának részleteivel ajánlunk minden kedves érd ...
Kiadvány
A proHáló hálózat nonprofit szervezetek hálózata, amelynek tagjai – regionális, megyei, kistérségi és települési hatókörben – szolgáltató, koordináló és fejlesztő feladatokat ...
Címkék