Események
Esemény
Mi következik a CSR után? konferencia- térítésmentes részvételi lehetőség civil szervezetek számára
MÁJ
26


2210

Esemény időpontja: 2015. május 26.
Helyszín: Budapest Marriott Hotel, 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

Május 26-án, kedden kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum szakmai támogatásával a Napi Gazdaság "CSV-Fenntartható üzleti modell - Mi következik a CSR után?" című konferenciája, amelyen ezúttal a rendezvényt támogató vállalatoknak köszönhetően térítésmentesen vehetnek részt a téma iránt érdeklődő civil szervezetek képviselői.

A konferencia előadói között a Magyar Adományozói Fórum több tagvállalata (Erste Bank, Provident, Telenor, Tesco), valamint hazai civil szervezetek képviselői (Kockacsoki Nonprofit Kft, Követ Egyesület, a MOL Új Európa Alapítványa, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület) osztják meg véleményüket és tapasztalataikat a szektorok együttműködése során megvalósuló közös értékteremtés lehetőségeiről és előnyeiről.

Mi a CSV?- Közös értékteremtés

Egyszerre is megvalósulhat a vállalati profitérdek és a társadalmi érdek: ez a lényege a CSV, azaz a közös értékteremtés fogalmának, amelyet egy amerikai szerzőpáros fejtett ki a Harvard Business Reviewban, 2011-ben. A fogalom egyben a hagyományos vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR), a profitból történő jótékonykodás koncepcionális meghaladását is jelenti. Hogyan lehetséges a CSV ma Európában? Milyen uniós keretek között működik? Milyen követendő példákat találunk rá a multinacionális, illetve a hazai nagyvállalati, illetve a kis-, és középvállalati gyakorlatból? Mi jelenti 2015-ben a legnagyobb kihívást a CSV számára és melyek lehetnek a továbbfejlődés lehetőségei? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ konferenciánkon.

Időpont: 2015. május 26.
Helyszín: Budapest Marriott Hotel, 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

Részletes program http://www.napigazdasag.hu/konferenciak/24/

Térítésmentes regisztrációs lehetőség civil szervezetek számára:

Bihari Zsuzsanna

e-mail bihari@napigazdasag.huCímkék

Törvénytár
2011. évi CLXXV. törvény
Törvénytár
2013. évi V. törvény (új Polgári Törvénykönyv)
Kiadvány
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által összeállított kiadvány a civil szervezetek számára kívánja megkönnyíteni azt a jogszabályi átállást, mely az egyesülési jogról, a köz ...
Törvénytár
350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet
Kiadvány
Címkék