CivilTech
Események
Esemény
Mit mondasz? - Méltóság - Társadalmi Párbeszéd Színház a fogyatékossággal élő emberekért
ÁPR
10


202

Esemény időpontja: 2018. április 10.
Helyszín: Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös u. 10.)

A KézenFogva Alapítvány idén 25 éves. A születésnapi rendezvénysorozat első, a Vitakultúra Egyesülettel közösen rendezett eseményének témája a Kézenfogva Alapítvány egyik legfontosabb értéke, az emberi Méltóság lesz.

2018. április 10-én 11.00-17.00 között

„Akkor mindenki álljon fel!” Mindenki? Viccelsz? Mit mondasz? Értesz te engem?

Szeretném, ha úgy vennél észre, mint egy másik színt a palettán.

Szeretném, ha figyelnél arra, hogy szükségem lehet valamire, amire neked nem, de nem ezek a speciális, a tieidtől eltérő szükségletek határoznak meg.

Milyen lenne egy figyelmesebb, hitelesebb, gondoskodóbb világban élni? Mit tehetek a változásért a közösség tagjaként, érintettként, segítőként, szülőként, munkáltatóként, döntéshozóként? Mi fáraszt, mi kedvetlenít el? Milyen jó tapasztalataim vannak? Mi az az alapelv, igény, érték, amit nem akarok feladni?

Minden élmény, minden megosztás, minden történt számít.

A KézenFogva Alapítvány idén 25 éves. A születésnapi rendezvénysorozat első, a Vitakultúra Egyesülettel közösen rendezett eseményének témája a Kézenfogva Alapítvány egyik legfontosabb értéke, az emberi Méltóság lesz.

Meghívott vendégeink: egy szülő, Csángó Dániel inkluzív oktató, Kovács Éva, a KézenFogva Alapítvány szakmai vezetője, Pordán Ákos, az Alapítvány ügyvezető elnöke és Tausz Péter, a Fruccola étteremhálózat egyik tulajdonosa, a KézenFogva egy-egy kliensének munkaadója

Milyen színház? És miért tart ennyi ideig? :)

Szeretjük megadni a módját: lesz hangolódás-bemelegítés, kerekasztal-beszélgetés, csoportozás, playback-színházi előadás, képzőművészeti alkotások nézegetése, végül kerekítés-búcsúzás. A Társadalmi Párbeszéd Színházról Facebook-oldalukon érhető el több információ, ahol az eseményt előkészítő próbáról is láthatók posztok, képek. Szerintünk jó kóstolóJ.

Praktikus tudnivalók:

  • A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://goo.gl/forms/hXIyNNmowSLKQGWn2, az első 60 főt tudjuk fogadni
  • A helyszín akadálymentesített
  • Parkolási lehetőség az utcán (fizetős)
  • Víz lesz a teremben, kávét, teát a helyszín büféjében lehet beszerezni
  • Lesz szendvicsebéd, aki többet/mást szeretne, az a környéken piacot, boltokat és kis kifőzdéket is talál
  • Diétás igények esetén érdemes otthonról készülni

Kérdés? Az esemény megtalálható a KézenFogva és a Társadalmi Párbeszéd Facebook-oldalán. Az eseményhez fűzött megjegyzésekre, illetve az oldalakra küldött üzenetekre örömmel és gyorsan válaszolunkJ.

Készült a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatásával.
Egyesület
Egyesület alapításának szabályai az alapítás menete, a működés legfőbb pontjai.
Alapítvány
Alapításhoz szükséges tudnivalók, teendők.
Foglalkoztatás
Nonprofit szervezet
Ha tisztáztuk, mi a célunk, könnyedén eldöntető, hogy terveinknek melyik szervezeti forma felel meg. Alapítvány, egyesület vagy valami más?
Nonprofit szervezet
Címkék