Események
Esemény
Óbuda Napja 2018
MÁJ
03


577

Esemény időpontja: 2018. május 03.

Óbudán komoly hagyománya van annak, hogy május első hétvégéjén színpompás forgataggal ünnepelnek a kerületben élők. Az Óbuda Napja immáron 12. éve szórakoztatja az idelátogató közönségét, egyre nagyobb sikerrel.

Ingyenes koncertek, gólyalábasok, mutatványosok, ételek, italok, vásári mulatságok. Óbuda Napja – Csillaghegy napja a Mátyás király úton Csobánka tér – Közbiztonsági nap Bővebben a www.obudanapja.hu oldalon, plakátokon, szórólapokon tájékozódhat. A programok ingyenesen látogathatók, mindenkit szeretettel várunk!

forrás, bővebben: csaladinet.hu
Kiadvány
Kiadvány
A kötet az első magyar nyelven megjelent közösségszervezéssel kapcsolatos szöveggyűjtemény
Kiadvány
Ez a könyv olyan szakmai kérdésekkel foglalkozik, amelyek eddig legfeljebb csak elemeiben jelentek meg a közösségfejlesztés és a közösségi munka hazai szakirodalmában.
Kiadvány
"A KÖZÖSSÉG DICSÉRETE" címmel jelent meg a 25 éves Közösségfejlesztők Egyesületének jubileumi kötete, melyet Gergely Attila Előszavának részleteivel ajánlunk minden kedves érd ...
Kiadvány
A proHáló hálózat nonprofit szervezetek hálózata, amelynek tagjai – regionális, megyei, kistérségi és települési hatókörben – szolgáltató, koordináló és fejlesztő feladatokat ...
Címkék